Boluri, vaze, cutii din lemn – magazin online Novi Wood

handmade lemn vaza sferica din lemn de nuc

Am mai scris acum ceva vreme despre Novi Wood. Este magazinul online aparținând celui ce stă în spatele sitului www.strunjirealemnului.com. Eu personal am ajuns să comand atunci un bol pentru că mi se părea neverosimil prețul. Pentru un bol de stejar de 14 cm diametru am plătit 13 lei + transport. Acum se pare că s-a repopulat magazinul și sunt disponibile mult mai multe piese.

manufacturat din lemn - Novi Wood
magazin online de produse din lemn

Am îndrumat doritorii de nasturi din lemn către același magazin și chiar am recomandat pentru o comandă mai mare de boluri. Execuția la strung a frezării lemnului este o procedură care necesită pricepere, mă bate gândul să exersez și eu acest procedeu, am un prieten care și-a achiziționat recent un strung. Mi-ar place să am timp și să fac o lingură de lemn, cu propriile mâini, să o folosesc realmente la mâncat în mod curent.

Pe această cale țin să arăt tuturor celor care chiar se pricep și fac asta din plăcere, că își pot constitui un al doilea venit, că sunt deschis și îi îndemn să-mi scrie, să arate ce știu și pot să facă, pentru a redirecționa cererile care îmi ajung către ei. Să știți că există cerere, o văd zilnic din mailurile care ajung la stejarmasiv.ro. Sunt oameni care își doresc să achiziționese astfel de lucruri, fabricate cu atenție în cantități mici, chiar singulare. Unicatele sunt cu atât mai apreciate. Noi producem mobila din lemn masiv, doar din stejar, și ne rezumăm la a fabrica mese, scaune și corpuri de living. Dar stejarmasiv.ro concentrează mult mai multe cereri, pe domenii conexe prelucrării lemnului care rămân fără răspuns.

Eu sunt dispus să vă promovez, voi sunteți dispuși să încercați să vedeți valoarea reală a muncii voastre? Dintr-un hobby se pot suplimenta realmente veniturile, doar trebuie să vreți să vă murdăriți pe mâini.

handmade lemn - Novi Wood
cutie bijuterii din lemn de salcam
handmade lemn - Novi Wood
farfurie din lemn de nuc
handmade lemn
vas din lemn de cires fructiera
handmade lemn
vas din lemn de par
handmade lemn
vas din lemn de paulownia pentru salata salatiera fructiera
handmade lemn
vas patrat din lemn – Novi Wood
handmade lemn
vaza sferica din lemn de nuc – Novi Wood
handmade lemn
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.