Baby blue – culoare explicată pe înțelesul bărbaților

Baby Blue comoda Queen Anne

Pentru mine albastru e albastru, fie că e vorba de Baby Blue, Scuadra Azzura sau faianța turquoise din bucătăria și baia personală. Ajung acum să-mi explic afinități ce mi se păreau de nepătruns. Doamnele noastre au capacitatea, dorința și determinarea să diferențieze cromatic mai detaliat decât o face o prismă sau curcubeul. Colegul Radu Vădan, tâmplar ca ocupație și pricepere este de vină pentru subiectul acesta, a fost prea intrigant ca să nu caut ce lucrează el acolo, după ce am citit postarea lui de FB.

Obloane, da? Radu a făcut o serie de obloane finisate în culoarea Baby Blue. Nu știu cum arată casa la care se montează, cum a stabilit nuanța cu proprietarii, dar explică nedumerirea mea de mai bine de 5 ani privitor la ce caută faianța turcoaz în bucătăria mea. Adriana mea știe, eu nu!

Baby Blue
Codul de culoare

Am ales să nu mai caut răspunsuri, până la urmă dacă ea e fericită, sunt și eu … ce naiba? Am convingerea că am mulți confrați de suferință, știu asta sigur, mai ales dacă fac referire la comenzile primite pentru mobila din catalogul online www.mobelamadeus.ro . Cu modelul, cu dimensiunea, e simplu, vorbesc cu bărbați determinați, ” târguim” totul e simplu, până la culoare. ” Să discut cu doamna … ” este 90 % din cazuri răspunsul.

Baby Blue culoare
Adobe Baby Blue pallete Nicole Armand

Am căutat Baby Blue pe internet, ojă și poșete sunt câte vrei. Furniture … mai greu, arareori, cred că dacă aș avea o imagine cu mobila Baby Blue, indexată de Google, aș fi pe prima poziție, nu prea are nimeni așa ceva. Imaginile de mai jos sunt cu greu selectate din multitudinea de imagini cu nuanță … îndoielnică – Baby Blue.

Așadar, dacă vă întâlniți, să nu vă mirați, ați citit aici și undeva termenul s-a asimilat la un nivel cognitiv suficient cât să nu apară sentimentul de luat din oală.

Nu merită să argumentați, dacă doamna vrea așa culoare, acceptați, vă scutește de o lungă discuție contradictorie. N-aveți cum să câștigați, eu n-am reușit.

Baby Blue
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.