Asamblarea mesei Britain și a băncii din aceeași serie

Livrăm mesele Britain de peste 10 ani în România și este seria cu cea mai mare diversitate de forme, pornind de la designul de bază al piciorului

Masa Britain asamblarea extrem de simpla

Asamblarea mesei Britain este din punctul meu de vedere simplă și intuitivă. Zeci de mii de mese au plecat spre Vestul Europei, însă admit că n-am inclus instrucțiuni de montaj niciodată.

Discut zilnic cu potențiali clienți care întreabă despre mesele și scaunele prezentate în catalogul www.mobelamadeus.ro și apare destul de frecvent întrebarea privitoare la montaj. Asamblarea pieselor din lemn masiv se reduce de regula cel mult 3-4 pași, uneori doar la 2, însă întotdeauna este extrem de simplificată.

Asamblarea meselor Britain
Masa Britain demontata – inainte de finisaj

Mobila din lemn masiv se produce încleiată și montată, în mare parte. Corpurile noastre sunt Out of The Box, scaunele la fel, doar mesele au picioare demontabile. Toate scaunele livrate ajung singure sau câte două într-o cutie de carton, se desfac și se scot protecțiile și te așezi pur și simplu pe el. Recomand alegerea variantelor cu H – legătură între picioare pentru o utilizare de câteva decenii.

Asamblarea mesei Britain, din imaginea de mai sus presupune prinderea picioarelor cu șuruburi inbus, folosind cheia din pachețelul cu feronerie, de blat. Înainte de a fixa si al doilea picior trebuie să montați legătura, înfiletând piulițele prin partea de bază a picioarelor, după ce ați pus și șaibele, desigur.

Asamblarea meselor Britain
Masa Britain demontată – înainte de finisaj

Odată legătura fixată în ambele picioare, atât la masă cât și la bancă, fixați ambele picioare pe dosul blatului și poziționați elementele decorative în partea opusă barei de legătura. Asamblarea s-a încheiat, întoarceți masa sau banca pe picioare și bucurați-vă de achiziția făcută. Dacă ne trimiteți o poză cu aranjamentul final vom și și noi încântați de bucuria voastră.

Asamblarea meselor Britain
mese Britain la finisaj

Reglementările europene știu că impun instrucțiuni de folosire la orice – ceea ce uneori e hilar – asamblarea însă nu este inclusă ca obligativitate. N-am avut niciodată probleme ca cineva să nu reușească să pună toate piesele cap la cap, am primit cel mult apeluri pentru a indica unde este pachețelul cu feronerie.

Cred că e simplu de înțeles din imagini ce veți primi în colete după ce comanda ajunge să fie expediată.

2021 – Nu cred că greșesc când spun că în majoritatea județelor țării este măcar o masă Britain – Mesele din stejar de la Constanța

Voie bună, oameni buni!

3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.