Da, suntem o categorie de oameni care nu visăm la vile ori case somptuoase, ci la unele unde să simți că ai un petec de căldură, cu încăperi luminoase unde te poți strânge în brațe cu ai tăi și niște colțuri decorate care să-ți aducă aminte de momente fericitele din familie. Atât.

Casa aceasta este un astfel de exemplu, iar proprietarii ei au un loc superb unde să găzduiască aceste momente minunate și piesele strânse din urma unor călătorii. Și nu au făcut asta cu bani mulți, desi spațiul parcă ar cere asta, dar au reușit să amenajeze totul plăcut, pe gustul lor și eu zic că le-a ieșit tare bine. Dar hai să vedem mai multe.

Casa scandinavă pe care au găsit-o și au reamenajat-o era în nordul orașului Copenhaga, într- zonă de pădure unde e multă liniște și multe vizite din partea animăluțelor din pădure.

La interiorul casei parterul este destinat zonei de zi, spațiile fiind mari și luminoase, a;a cum sunt toate ideile de amenajari scandinave. Au renunțat la perdele și draperii pentru că ferestrele dau înspre grădină, deci au parte de intimitate, nu-i vede nimeni dinspre stradă sau dinspre vecini.  Mobila din living a extins-o frumos pe tot spațiul, în nuanțele de mint pal. Practic au creat zone clar conturate și astfel toate pisele lor s-au potrivit. Decorațiunile arămii dau acel aer ceva mai pretențios casei, însa fără a-l face extravagant. Tot decorul vorbește despre ei, despre ceea ce le place și cum simt să trăiască frumos.

casa scandinava vintage - Amenajari scandinave

Este genul acela de casă pentru familie, unde nu te simți constrâns sau stingher, ci ai multe obiecte la vedere, piese recuperate de la bunici, fotografii de familie și suveniruri din vacanțe. Nuanțele pale ale casei plus texturile echilibrate ale lemnului imprimă multă căldură. Mi-a plăcut atmosfera acestei case. Sper să te inspire și pe tine! Care e ideea cu scandinavii și casele lor frumoase? Voi știți? Am mai scris despre amenajari scandinave și cu siguranța am să mai scriu !

Detalii de amenajari scandinave

decoratiuni aramii - Amenajari scandinave

nuante de mint pal in casa ta Amenajari scandinave

Amenajari scandinave

Photo credtis: www.myscandinavianhome.com