Amenajarea terasei – cum să te bucuri de vremea bună!

amenajarea terasei

Se poate vorbi mult despre amenajarea terasei, și chiar visa la asta, mai ales dacă te-ai apucat să scrii un articol potrivit verii, într-o zi cu cod galben de furtună. Nu știu dacă ați prins perioada în care, pe acoperișul blocurilor, doamnele urcau după-amiază ca să stea la plajă. Țin minte că blocul părinților mei era acoperit cu un strat de bitum, care te încălzea destul de bine, sau mai lăsa urme pe haine și pe prosop. Iată că pe la alții, după cum am văzut prin filme ori reportaje pe net sau la televizor, oamenii au avut și resursele materiale, ca să-și poată duce la îndeplinire visul de amenajarea terasei.

Amenajarea terasei

Tot mai mult, simțim nevoia de a petrece timp în aer liber. Dacă vă uitați prin orașele mai aerisite la designul blocurilor care se construiect acum sau au fost construite în ultimii ani, o foarte mare importanță o au balcoanele sau terasele. Săptămâna trecută am sunat un constructor să cer detalii legat de un bloc pe care l-a construit lângă Baia Mare, și trebuie să vă spun că apartamentele de la ultimul etaj, aveau prevăzute o terasă cu o suprafață mai mare decât suprafața apartamentului. Sigur, prețul era pe măsură.

S-ar putea să-ți placă și: Set de masa si scaune pentru terasa – în culori contrastante

Nu voi intra, în acest articol, în detalii specifice legat de amenajare. Sigur că, dacă e vorba despre terasa unui apartament, a unei case, sau chiar terasa amenajată pe acoperișul unei case, materialele, designul și prețul vor fi diferite. Dacă vreun constructor citește acest articol, și ar avea ceva modele să ne prezinte, sau chiar un deviz tehnic pentru cei interesați, primim, ca de obicei, cu mare drag informația, pentru a o da mai departe.

Amenajarea terasei

Amenajarea terasei

Până atunci, putem să visăm și să facem planuri. Voi cum v-ați amenajat terasa?

Amenajarea terasei

Amenajarea terasei

Ca să completezi aceste imagini cu un colț de relaxare personalizat poți încerca să amplasezi undeva un Pat suspendat pentru terasa. Masa Udine este o soluție perfectă pentru echiparea completă, pentru că se sprijină pe picioare metalice. Ai nevoie și de un balansoar, acesta chiar duce pe oricine cu gândul la vară, detașare, visare, pentru mine este simbolul pentru citit.

amenajarea terasei
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.