Atunci când ne imaginăm cum va arăta casa după procesul ucigător și minunat de renovare, deseori nici măcar nu luăm în calcul culoarea gri. De ce?  Din punctul meu de vedere încă se merge mult pe ideea că albul este culoarea cea mai potrivită pentru pereții unei locuințe, deoarece aceasta se potrivește cu orice altă culoare.Ei bine, eu sper să punem cu toții deoparte aceste mici “prejudecăți” și să îndrăznim să folosim culoarea gri, o culoare vedetă în designul interior, de mai bine de 2 ani

Culoarea gri poate adăuga adâncime oricărui spațiu. Aceasta culoare semnifică stabilitate, neutralitate si demnitate. Dacă camera pe care o decorezi are mai multe ferestre, culoarea gri poate complementa lumina naturală adăugând un ton sofisticat. Se pretează de asemenea în spațiile decorate în stilul shabby chic, modern, cottage și French country.

Este o culoare calmantă și relaxantă atunci când este folosită cum trebuie. Daca ești interesat în a folosi culoarea gri spre exemplu  la pereții tăi, primul pas este sa iei în considerare nuanța de gri : nuanțele deschise de gri se preteaza foarte bine în camerele care au parte de lumină naturală, iar nuanțele de gri rozaliu merg bine în camerele mai întunecate.

Griul este o culoare elegantă atunci când este îmbinată cu alb, negru sau argintiu, însă devine vibranta atunci cand este imbinata cu roșu, galben sau turcoaz.

Această culoare dramatica se potrivește nu doar oricărei camere, ci și oricărui tip de design interior.

living gri

Nuante diverse culoarea gri in casa ta

Culoarea gri in combinatie cu culori vibrante

bucatarie gri

gri si galben pentru dormitor

baie in tonuri de gri

nuante de gri