Acest articol cu titlu informativ despre casute in copac sper să fie startul unei aventuri, care să ducă la îndeplinirea viselor unor năzdrăvani. Noi, cei care am privita la filmul Racheta Albă putem doar să zâmbim la visele rămase încă neîndeplinite din copilărie, dar nu e niciodată târziu să le realizăm.

Vremurile s-au schimbat, iar asta se poate observa cu usurinta cand privesti copii din ziua de astazi. In timp ce copilaria mea a fost plina de aventuri: constructii de castele de nisip, julituri in genunchi, trasee impadurite si jocuri ca si “ Sotron”, “ Tara, tara vrem ostasi” sau “ Bau, Bau”,  copilaria din ziua de astazi nu poate fi mai diferita. Copii “ moderni” sunt preocupati de jocuri video si chat cu prietenii pe internet, si din pacate au nevoie de mult mai mult decat un strigat din partea prietenilor, ca sa iasa afara din casa.

Daca esti parinte si te confrunti cu acest “ sindrom” al copilului modern, pentru a obtine pentru el experientele de alta data, poate ar fi momentul sa iei in considerare construirea unei case in copac. Am primit cereri de a construi casute in copac,, dar nu cred că se poate vorbi de un standard in acest caz. Eu o văd ca și o experiență aproape intimă între părinte și copil, de a alege dintre mai multe modele de casute in copac, de a stabili împreuna care va fi casuta de vis și de a o construi împreună.

O casa in copac din lemn masiv, poate stimula intr-un mod exceptional imaginatia si creativitatea copilului tau. Cu detalii speciale mici ca si o carma, o fereastra secreta sau un telescop pentru cerul instelat, copilul va fi extrem de tentat sa exploreze viata inafara internetului.

Oferindu-le un loc de refugiu in propria lor casuta speciala, nu doar ca laptopul sau calculatorul va fi o problema de mult apusa, dar beneficiile la nivel psihic si fizic ale copilului tau vor fi cu siguranta remarcabile.

Inlemnit.ro oferă servicii de construcție pentru căsuțe în copaci atât pentru copii cât si pentru adulti, mici sau mari si complet personalizate. Cere o estimare de pret aici.

Am cules pentru voi cele mai frumoase casute in copac, evident din lemn masiv.

5 modele de casute in copac.

casuta pentru copii casute in copac

casuta pentru copii

casuta pentru copii casute in copac

casute in copac casuta pentru copii

casuta pentru copii

Sursa foto

Casa in copaci – din stejar masiv sa-ti faci!