10 „insulite” de bucatarie unice

mobila bucatarie insula

Bucatariile cu insule, pentru mine sunt ideale. In ele ai sansa de a te juca cu decorul si te ajuta sa iti folosesti eficient spatiul. Din pacate acest tip de mobilier este din ce in ce mai scump si nu toata lumea si-l permite. Ce faci daca iubesti aceste “ insulițe ” din bucatarie si nu ti le permiti? Improvizezi Cum? Pai haideti sa vedem!

Daca ai prin casa o comoda mai veche , o masa sau chiar un birou, aceste piese se pot transforma in insule de bucatarie unice si speciale. Pentru transformare puteti folosi autocolant, vopsele sau tehnicile de invechire. .

Am folosit termenul de insulite tocmai pentru că sunt convinsă că nu toate obiectele trebuie să despună de gabarit mare pentru a fi utile. Spațiile de depozitare din aceste insulite sunt neprețuite și au darul de a păstra aproape și la îndemână o sumă de obiecte fără de care treaba din bucătărie nu ar merge așa de ușor și pe care nu ai avea unde să le depozitezi mai usor.

Mai multe idei de insule pentru bucatarie unice si speciale, gasiti in urmatoarele fotografii.

insula in bucatarie

insula de bucatarie din masa

insula de bucatarie din paleti

insula de bucatarie moderna

insula de bucatarie portabila

insula de bucatarie realizata din birou

insula de bucatarie rosie pictata

insula pentru bucatarie

insulita de bucatarie din masa

insulita de bucatarie unica

Sursa foto

Poți jongla cu designul și sursa de inspirație a unei amenajări folosind piese de mobilier asemenea sau total contrastante cu restul amenajării. Alegerile din extremități pun în valoare foarte ușor acele piese de mobilier care sunt nota discordantă, insă nu nepotrivită, față de întreaga amenajare. E nevoie de alte funcționalități în bucătărie decât acum 100 de ani, însă înglobarea unor piese vechi, vintage sau retro poate exprima afinitatea ta pentru tradiții, valori de mai de demult ori moșteniri din familie la care nu vrei sa renunți pentru că te leagă ceva sentimental de ele.

Și azi regret că nu am păstrat din obiectele bunicilor mai multe, cuptorul a fost centrul bucătăriei de unde proveneau niste delicatese cu gust imposibil de reprodus.

mobila bucatarie insula
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Imi place mobilierul dvs,dar m-ar interesa o masa tot asa silida si bine finisata dar rotunda.si nu clasica masa cu un picior pe mijloc,ceva deosebit!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.