Vreau sa stiti ca m-am pregatit sufleteste pentru acest articol. De ce? Precum am si prevazut, cautarea fotografiilor pentru acest articol..a fost una  de culoare roz! Eu nu inteleg! Cand a inceput aceasta culoare sa fie echivalentul sau sinonimul unei  fete?  Oriunde ma uitam vedeam camere roz, roz pal, roz inchis, roz mai deschis, roz aprins…si toate celelalte tipuri de roz. In fine, asta este o alta problema si dezbatere…sa trecem acum la caprele noastre, adica la dormitoarele pentru fete/adolescente.

Pentru o fata adolescenta este foarte important decorul camerei, deoarece este la varsta cand se formeaza ca personalitate, isi dezvolta ideile, imaginatia si inteligenta. De aceea mediul in care se produc toate aceste schimbari este definitoriu pentru femeia care va fi odata.

Acestea fiind spuse, intr-un final am reusit sa strang o galerie, zic eu frumoasa, cu 10 idei de amenajare a unui dormitor de adolescenta, asa cum poate fi el: cu  putin roz,  alb, negru, albastru,  sobru, jucaus, luxos, simplu, confortabil, practic etc.

Inspirati-va 🙂

Sursa FOTO

Sursa FOTO