Undeva prin Oxford…

design britanic casuta din Oxford

Oxford este un oras care, fara dar si poate, intra in top 10 cele mai frumoase orase vizitate din Europa. Un locsor plin de cultura, unde arhitectura  diversa este superb imbinata, iar teatrele, muzeele, galeriile m-au facut sa descopar adevarate opere istorice, de arta. Oxfordul mi-a ramas intiparit in memorie pentru educatie,  pentru distractie, pentru terasele incalzite special amenajate pentru fumatori, pentru scrumierele/ ghivece, pentru tarabele de antichitati si pentru impresionantele piatete.

Dar ceea ce iubesc cu adevarat la acest oras, este ca hoinarind pe stradutele pitoresti de pe malul Tamisei, iti ies in cale cele mai fermecatoare casute, fiecare cu o povestioara demna de povestit.  Povestea de astazi probabil multi dintre noi visam ca intr-o buna zi sa o putem  pune pe o bucatica de hartie.

Actualii proprietari a unei astfel de casute din Oxford, si-au dorit intotdeauna sa traiasca intr-un cottage veritabil englezesc. Cautand luni intregi au descoperit ceea ce parea a fi o cabanuta veche si intunecata. Ce au vaut ei la ea? Potential! Au muncit din greu ani intregi, timp in care  au invatat de la dulgherie pana la arte decorative. Rezultatul? Un loc fermecat, plin de caldura, simplitate si bun gust.

Daca ma intrebati pe mine, nimic nu se compara cu satisfactia faptului ca termenului de “ acasa”, tu esti cel care i-a dat viata!

casuta din

design interior englezesc

baie in stil englezesc

baie decorata in stil englezesc

bucatarie in stil englezesc

bucatarie englezeasca

perete decorat cu fotografii

noptiera din lemn masiv

1110borgman 10

 

 

 

design britanic
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →