Un dormitor pentru fiecare zi a saptamanii!

mobila dormitor amenajare dormitor

Toamna, desi timpul parca sta in loc, intunericul este singurul care se grabeste. Cu cat devine ziulica mai scurta, mie imi vine sa ma pitesc mult mai devreme in paturi din dormitoare alese la spranceana.

Dormitorul este o oaza de refacere, o camera care cu siguranta merita o atentie deosebita. Se zice ca un somn bun ne face mai productivi, mai eficienti si ne da o pofta de viata mult mai mare, de aceea trebuie respectat cu sfintenie.

Si pentru a venit vremea in care leneveala si motaitul castiga detasat teritoriu, am adunat cele mai  inspirate dormitoare,  pentru fiecare zi a saptamanii. Asadar va prezint cele 7 dormitoare ale saptamanii mele!

Intrucat „Luni este ziua cheie a saptamanii.” dupa un proverb galez, eu am ales pentru aceasta zi un dormitor clasic, dar vesel pentru un inceput de saptamana cat mai placut.

Goethe spunea: „Marti e un copil plin de gratie .” , de aceea am ales un dormitor pentru zilele copilariei mele.

Una din legile lui Edward A. Murphy  zice: „Nimeni nu se imbolnaveste in zilele de miercuri, atunci cand sunt o multime de lucruri de facut.”, de aceea dormitorul “ Miercuri” este unul dedicat relaxarii si simplitatii.

 

 „Sa vii la noi cand Pastele va fi joi.”, zice o zicala romaneasca, tocmai de aceea acestei zile ii atribui un dormitor mistic, legendar.

 

„Tineretea este ca un lung weekend vineri seara.” atragea atentia un scriitor american, de aceea eu ma gandesc la un dormitor cu un pat mare si comod.

 

Potrivit lui Benjamin Franklin „Daca iti doresti o sotie ingrijita , alege-o intr-o zi de sambata.” , de aceea dormitoul de sambata este simplu si ostentativ de ingrijit.

 

„Nu lasa sa iti fie furata duminica .Daca sufletul tau nu are duminici , el devine orfan.”  ne avertizeza Albert Schweitzer, iar eu la randul meu nu pot decat sa-i dau dreptate, prin a alege domitorul “ Duminica” ca fiind preferatul meu.

 

mobila dormitor
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Mii de multumiri pentru premiul oferit! Sincer, chiar nu ma asteptam sa il castig! Mi-ati facut o mare bucurie, chiar inainte de Sfintele Sarbatori Pascale!