acasa la rita konigÎn articolele mele precedente, v-am mai vorbit de Rita Kong, o decoratoare și scriitoare britanica pe care New York-ul o găzduiește și pe care eu o apreciez extrem de mult. Toate proiectele ei sunt creative, ingenioase și întotdeauna cu un strop de umor britanic.

Astăzi, cu dor, m-am pierdut din nou prin munca ei, activitate care m-a costat câteva ore. Câteva ore pline de culoare, feminitate, stil și productivitate, pe care cu siguranța nu le consider risipite. Ba mai mult, m-au ajutat să îmi găsesc articolul de astăzi: „ Trend Alert – Casa Ritei Konig!”

Daca este sa răsfoim cele mai importante reviste sau blog-uri de specialitate, Rita scrie sau apare cu un nou proiect aproape în fiecare. Îi vedem zilnic lucrările, de la apartamente exclusiviste la mansarde cu aer boem, care ne inspira si ne motivează, dar cât de des avem ocazia să ne inspirăm chiar din decorul  casei ei?

Ei bine, cu ajutorul magnificului fotograf Todd Selby, avem șansa de a o cunoaște pe Rita în intimitatea casei ei. Din punctul meu de vedere apartamentul ei din New York  sugereaza perfect tot ceea ce Rita transmite prin creațiile ei.

La Rita Konig acasa

casa Ritei Konig

semineu in casa ta

living room Rita Konig

elemente decorative pentru apartament

colt de citit

birou Rita Konig

bucatarie Rita Konig

colt de bucatarie

decoratiuni interioare Rita Konig

bucatarie Rita Konig 1

dormitorul lui Rita Konig

dormitor cu accent  britanic

Sursa