Top 5 cele mai interesante întrebuințări ale paleților de lemn!

euro paleti

Intrăm azi pe domeniul paletilor de lemn, o zonă tot mai abordată de oameni fără calificare de tâmplar, dar cu imaginație.

Cred ca deja v-am ametit deja mult cu vorbaria despre beneficiile lemnului si toate intrebuintarile pe care acesta le are… dar sincer nu ma pot abtine.  Si cum stiti deja ca imi face placere cu cutreier internetul cat este el de mare…ghiciti ce? Da, ati ghicit am mai gasit inca 5 intrebuintri foarte dragute ale lemnului, sau mai precis ale placilor de lemn.

In articolele anterioare, v-am prezentat fel si fel de elemente pentru designul interior : masute de cafea, dulapioare, scaune, lambriuri etc, dar de aceasta data va sugera piese pentru amenajarile exterioare.   Si pentru ca designul exterior merge mana in mana cu natura, de ce sa nu aiba si elemente din ea? Asa ca dragi prieteni, va ofer niste idei, parerea mea inedite, pentru exteriorul casei dumevoastra….asa ca inhatati lemnul si construiti! Spor sa aveti!

utilizarea paletilor de lemn pentru amenajari exterioare

utilizarea paletilor de lemn pentru amenajari exterioare
utilizarea paletilor de lemn pentru gradina
utilizarea paletilor de lemn pentru masuta de gradina
utilizarea paletilor de lemn pentru masuta de gradina
utilizarea paletilor de lemn pentru compost
utilizarea paletilor de lemn pentru compost
utilizarea paletilor de lemn pentru mobilier rustic
utilizarea paletilor de lemn pentru mobilier rustic

Idei privitoare la folosirea paletilor de lemn sunt infinit de multe. Utilizarea lor frecventă, faptul că abundă ocaziile de a te trezi proprietarul a câteva bucâți, trebuie să te ducă cu gândul la modalități ingenioase de a îi folosi. Vorbim despre lemn, despre materie brută, fasonată, dar cu margini paralele și grosimi similare. E lemn masiv, indiferent de esența din care sunt fabricati, fie că sunt din rășinoase, fie din foioase – fag.

Oameni destupați la cap s-au gândit la mobilier interior, foarte ingenios construit, eu m-aș rezuma doar la cel de exterior, mai rustic. Nu se aseamănă cu mobila din lemn masiv prezentată în catalogul nostru, însă utilitatea poate fi extrem de asemănătoare.

Citiți de asemenea –

Paleti din lemn – mobilier pentru casă și grădină

Paleti de lemn pentru decor si functionalitate

euro paleti
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Absolut superbe !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.