The Exchange, locul de întâlnire a designului vestimentar cu cel interior

camera de hotel Hotel Exchange

The Exchange este un hotel situat în Amsterdam, pe o stradă care leagă Central Station de Dom. Asta ar fi partea obișnuită din descrierea hotelului, ceea ce urmează este puțin…mai diferit. Probabil că ați auzit deja de acest hotel fabulos, dacă nu, acum aveți șansa de a vedea cât de creativ este decorat acesta.

Găzduit de 3 clădiri, dintre care cea mai veche datează din secolul XVII, hotelul este categorisit ca avand între 1-5 stele în funcție de dotările fiecăreia din cele 61 de camere. Partea cea mai interesantă este că, fiind un boutique hotel, camerele sunt amenajate și decorate diferit, ba chiar de designeri diferiți. Designerii sunt studenți ai Institutului de Modă din Amsterdam, ei având șansa periodic de a-și modifica interioarele. Fiecare cameră este lasată pe mâna unui student/ă pentru a o îmbrăca precum un model pe catwalk.

Rezultatul este un hotel unde arhitectura întâlnește moda într-un mod unic și revigorant.

Ce-a ieșit din îmbinarea designului vestimentar cu cel interior vedeți mai jos. Enjoy!

Imagini din The Exchange

Hotel Exchange Amsterdam

camera plina de creativitate

Hotel Exchange

The Exchange - un hotel fabulos

The Exchange - camera unica de hotel

The Exchange - hotel pentru fashionisti

camera extravaganta de hotel

camera de hotel
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    cele doua culori care nu par de combinat in lemn si intr-o singura camera eu le-am realizat eu zic benefic:grinzile de lemn verde , lambriul de la tavan violet si albul la parchet, poate cand termin postez niste poze , copiilor nu le place spun ca am foosit prea multe culori, poate asta este reculul de la ani buni traiti in culori anoste, dar nu si pe atunci aveam tendinta sa colorez peretii si mobilierul vechi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.