Tales & Mysteries – Southeast Europe – Campanie Kickstarter

Tales & Mysteries Tales & Mysteries

Pentru proiectele care mi se lipesc de suflet cum este și Tales & Mysteries susținerea este benevolă și promovarea gratuită. Nu mi s-a cerut nimic, însă consider că e nevoie de un act autentic de bucurie și îmi ofer sprijinul cu tot dragul. Kickstarter este un fund-crowding, sunt sigur că cunoașteți conceptul, însă chiar dacă pentru spațiul românesc există și sprijină.ro, cu siguranță acoperirea internațională contează pentru fiecare leu/euro obținut.

Tales & Mysteries
Tales & Mysteries

În 3 aprilie s-a lansat acest proiect Tales & Mysteries  la adresa ( https://www.kickstarter.com/projects/2025876203/tales-and-mysteries-southeast-europe/description ) și am ajuns abia în această dimineață să-l văd. Azi dimineață erau doar 2 backers, cu 100 de lire donate, însă se pare că Sărbătoarea Paștelui a picurat în suflete bunătate și deschidere. De aceea numărul lor a crescut în 6 ore brusc la 9 și suma la 750 de lire. Oamenii au nevoie de finanțare pentru un documentar despre Sud-Estul Europei, în care pe lângă România sunt incluse și alte câteva țări balcanice. Vor fi 6 țări la număr și fiecare va primi un documentar de 52 de minute. Peter Hurley este protagonistul, cel care la indicațiile lui Vlad va urma indicii pentru a descoperi locuri mistice, unice, minunate, în fiecare țară.

Dacă nu-l știți pe Peter Hurley, și Festivalul pe care-l promovează la Săpânța e momentul să vă informați despre unul dintre cei mai importanți promotori ai României rurale și autentice. Nu cunosc mulți români care să fi adus un aport așa de mare țării lor, ca și acest domn irlandez ce ne locuiește meleagurile de 20 de ani.

Tales & Mysteries
Tales & Mysteries

Nota importantă. Pentru că documentarul este relevant și cred că a convins prin conținutul realizat parțial, Kickstarter va finanța primul episod despre România. Deci, cum reacționăm, noi, ca români? Ne bucurăm că pe partea noastră s-au dat banii și ne lăsăm păgubași sau ne motivăm să contribuim?

Nu vreau să dezvălui subiectul filmului, însă pentru că e vorba de olarul Leș, un dac autentic, din Baia Sprie, localitate pe care o îndrăgesc tot mai mult, m-aș bucura să contribui arătându-vă direcția spre campanie și lăsându-vă să decideți cu sufletul dacă vreți să fiți parte din acest demers. E nevoie să ne arate alții minunile de lângă noi, poate ne obișnuim să credem în miracolul demersurilor și să sperăm în rezultate favorabile, la care să contribuim activ.

Tales & Mysteries

Sunt încântat că premiera documentarului va fi la Săpânța, în Maramureșul istoric, că Baia Sprie are reprezentant, că promovez un spațiu aproape de mine, palpabil, real și autentic. Avem potențial uriaș pentru turism de calitate, însă trebuie să știe și alții despre ceea ce noi considerăm firesc.

Citat din finalul descriptiv al campaniei:

There are minimum risks associated with completing and finishing episode 1, Romania, the subject of this Kickstarter campaign. Raising more finance opens the door to other countries. The first episode will be finished by the mid-June 2017. Rewards will be sent at the end of June 2017.

So what do you think? I’m counting on you! I can’t wait to start together this adventure-filled expedition!

Accesati campania, filmul de prezentare și bucuria susținerii pentru proiect pe care o arată Peter Hurley este debordantă și motivantă.

Click-ul pe orice imagine vă va duce la campanie, merită să citiți despre ce e vorba.

Tales & Mysteries
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.