Suport de capsule de cafea – produse din stejar masiv promotionale

suport de capsule de cafea

Solicitarea primită inițial, acum mai multe luni, făcea referire la un suport de capsule de cafea din lemn, imagine provenita din web-ul ăsta mare. Ni s-a cerut un număr mare de astfel de produse de prezentare pentru a susține campania lor de promovare. Domeniul produselor de promovare pentru companii mari au la bază idei furnizate de cei care gândesc aceste campanii și teoretic fiecare demers de acest fel, care costă bani, ajută la formarea unei imagini. Am înțeles în timp că reclamele nu sunt totdeauna orientate spre vânzare cât mai ales pentru imagine, pentru o prezență constanta în ochii consumatorului.

suport de capsule de cafea
suport de capsule de cafea

Un suport de capsule de cafea, pentru România, am considerat că e bine să fie din stejar sau frasin, chiar dacă costul materialului diferă semnificativ. Pornind de la imaginea de bază, ca exemplu, am conceput cu meșterul soluții pentru simplificarea costurilor de manoperă și pentru evidențierea produsului pe baza suportului de stejar. Un suport de capsule de cafea e nevoie să permită stocarea sortimentelor disponibile, să afișeze vizibil oferta și să atragă consumatorul să acorde atenție acelui ceva ce i se pune în raza vizuală.

Nu am finalizat acest demers, am rămas doar cu imaginile și prototipurile, din motive care nu am reușit să le înțeleg. Nu doar acest suport ne-a fost cerut, ci și o tavă, apoi s-a schimbat numărul produselor cerute, apoi s-a renunțat la tăvi, și ni s-a cerut doar suportul, pentru că alt ofertant a considerat că ofera un pret bun doar pentru tăvi, însă nu se angajează să facă și suportul și uite așa, dintr-o comandă mare, cu potențial în care la unele produse era o marjă decentă de câștig, iar la celelalte acceptam una mai mică, pentru că consideram comanda cumulată … am ajuns să renunțăm la a mai executa acest proiect. Regula de bază in colaborarea cu entități corporatiste este că se cere târziu o ofertă, durează mult până se decid și apoi le vor ieri dacă se poate și mai pe gratis. Avem în portofoliu și alte produse promoționale, de genul acestui suport de capsule de cafea, pe care le-am prezentat anterior în articolul – Lucruri serioase sau jucării? Cutie din lemn – cadou și Accesorii din lemn pentru I-device-uri

Este o diferență fantastică de la o companie mare la alta și admit că pentru industria farmaceutică, spațiul de lucru în buget este mult mai generos decât la produsele de consum cu valoare mică. Regret că ajungem să concurăm China, însă sunt ferm convins că nu degeaba ei, chinezii, caută să cumpere produse europene, când vor să se respecte.

Am găsit imaginile azi și am zâmbit la amintirea încercării. Cred că clopotul lui Gauss guvernează normalitatea, sunt mai multe reușite medii decât eșecuri sau succese răsunătoare.

Cu drag, de încercări și reușite.

suport de capsule de cafea
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.