Nu m-am gandit de o vreme buna la casele suedeze si sincer, mi-a fost dor de ele! Promit ca odata in viata voi locui intr-o casa cu spirit nordic, ca sa nu spun ca am trait degeaba.

Suedia,dupa mine, este tara oamenilor cu case frumoase! Dar suedezii sunt oameni rai! De ce? Pentru ca toate aceste case superbe le posteaza pe tot internetul si ne fac in ciuda cu ele! Intr-un fel ii inteleg, cu astfel de case si eu as umbla numai cu nasul pe sus si numai in cercuri pline de oameni cu case frumoase.

Dar, dragi mei cititori, m-am indragostit! M-am indragostit de casa pe care urmeaza sa o vedeti, din prima. Pentru aceasta casa aproape ca as face orice. De cand am  vazut-o simt nevoia de a face cele mai frumoase gesturi pentru omenire, doar ca sa merit si sa primesc drept rasplata aceasta locuinta!

Daca mi s-ar cere, as renunta la dulciuri, la bomboane, nu as mai dormi pana tarziu, nu as mai manca in camera si poate, dar numai poate, as renunta la inghetata…toate pentru aceasta extraordinara casa.

Sunt hotarata! Ma voi aproviziona cu mult inalbitor si detergent, si voi duce o viata relaxata si fericita!

casa din lemn

design suedez

design suedez

design suedez

design suedez

design suedez

design suedez