În procesul de refacerea a aspectului în primul rând și a remedierii unor defecte funcționale pentru  piesă de mobilă, se intenționează ca utilitatea ei să fie adusă din nou în stadiul cel mai bun cu putință. Toți avem acasă piese de mobilă degradate, ca aspect, dar care pot servi pe mai deprte scopului inițial. Annie Sloan este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de soluții DIY pentru acest segment. Totuși, cred că nu materialele folosite fac marea diferența cât inspirația și priceperea celui care se apucă de treabă.

Citește pe acest subiect despre reușitele Andrei Pădureanu.

reconditionare mobila

De fiecare data cand ma gandesc ca as schimba decorul camerei, imi dau seama ca mobila este cel mai greu de inlocuit, probabil asa  este si in cazul vostru. Nu toata lumea isi permite sa schimbe mobila in functie de tendinte sau in functie de mofturi. Din fericire in ziua de azi nici nu mai e nevoie sa arunci mobila veche, demodata sau care pur simplu nu iti mai place, deoarece se poarta mobila reconditionata. E simplu, nu trebuie sa fii un artist ca sa iti iasa ceva frumos si nici nu te costa mult. Tot ce iti trebuie este un pic de imaginatie si timp liber. Eu as incerca asa ceva impreuna cu familia sau prietenii, poate fii o modalitate buna de a petrece timpul impreuna si de a ne distra.

Haideti sa ne inspiram de la altii si  sa furam ideile care ne plac! Mai jos sunt cateva poze cu mobila reconditionata before/after.

Modelul nr.1

reconditionare mobila

reconditionare mobila

Modelul nr. 2

mobila reconditionata

mobila reconditionata

Modelul nr.3

mobila reconditionata

mobila reconditionata

Modelul nr.4

mobila reconditionata

mobila reconditionata