Acest scaun – modelul Europa, pentru noi – are un design foarte des intalnit. Designul este un subiect super-tratat și abordat din punctul de vedere al celor ce se ocupa de amenajări. Pentru mobila de consum, simplă – deși este un termen relativ – hai să o numim nepretențioasă, fără a impresiona, așa e corect, nu prea se ocupă nimeni să o promoveze. Mi se pare că e cumva nedrept, acest gen de mobila este cea care e ”vaca de muls”, cea care face rulajul real în domeniu. Pentru echiparea unei săli de cantină, restaurant a’la carte, sală de nunți, de festivități aproape pentru orice sala cu pretentii decente, acest model de scaun Europa este apreciat. Cred ca nu exista cineva in Romania care sa nu fi sezut vreodata pe un astfel de scaun.

Peste tot se găsesc modele fistichii, am prezentat și eu și recunosc, îmi fac mea culpa, poate că am omis să prezint și modele clasice, normale, simple, fără pretenții de inovații majore, utilizabile confortabil.

Modelul de scaun de mai jos se poate achiziționa cu 150 de lei + TVA bucata, este robust, comod, testat și super frecat în săli descrise mai sus și face față cu brio. Modelul Europa este construit sub acest nume sau alte denumiri de mai multi producatori de scaune.

Dimensiunile constructive sunt : înălțime șezut -47 cm , înălțime spătar – 96 cm, dimensiuni șezut – 44×48 cm. Dimensiunile șezutului sunt generoase, tapițeria moale, confortabilă, poate găzdui și prieteni de-ai lui Gargantua. Să tot stai la masă, să te simți bine și să petreci.

scaun tapitat model Europa

scaun tapitat model Europa

scaun tapitat model Europa

scaun tapitat model Europa

scaun tapitat model Europa
scaun tapitat model Europa
scaune tapitate Europa
scaun tapitat model Europa