Scaun din stejar fabricat la comandă cu stofă bordeaux

Un scaun din stejar fabricat la comandă înseamnă alegerea finisajului pentru lemn și eventual stofa, nu înseamnă un prototip

mobila din lemn masiv de stejar Scaune la comanda

Rezultat : Scaun din stejar fabricat la comandă

Ingrediente : lemn de stejar masiv, stofă aleasă și achiziționată de viitorul proprietar și expediată către noi, pricepere, orientare către preferințele clientului și onestitate.

Se mixează toate, după plata avansului și se livrează către client la termenul și cu proprietățile agreate de comun acord la plasarea comenzii ferme.

Sună alambicat? Atunci mai simplu. Vrei un scaun din stejar fabricat la comandă ? Alege un model de scaun care vă place dintre cele pe care le fabricăm, caută singuri stofa care credeți că se potrivește cel mai bine pentru voi, cereți o cotație de preț pentru minim 4 scaune și în termen de 4 săptămâni puteți fi proprietarii unui set de scaune la comandă, la care pe lângă stofă puteți alege și culoarea lemnului după bunul plac al inimii.

Cam așa cum arată și scaunul din imaginile de mai jos :

scaun din stejar
Scaun din lemn masiv de stejar
scaun din stejar
Scaun din lemn masiv de stejar
scaun din stejar
Scaun din lemn masiv de stejar

Limitările în ceea ce privește fabricarea oricărui model de scaun din stejar fabricat la comandă, sunt doar în ceea ce privește forma de scaun din stejar, finisajele sunt libere de a fi alese, atât pentru lemn cât și pentru partea de stofă. Pentru un scaun din stejar, prețul cu stofă sau piele ecologică este același și crește la selectarea tapițeriei cu piele naturală.

Forma, adică soluția constructivă este limitată la soluțiile tehnice aflate în portofoliul nostru. Știu că fiecare vede simplă operațiunea de modificare a unui unicat, însă în realitate nu putem să aplicăm modificări. Putem, dar nu rentează. Daca un om sau o echipă se blochează producând un unicat, prețul pe care trebuie să îl cerem este cel al valorii timpului lor, cât ar fi realizat în bani, muncind acea perioadă la produse de serie.

Lemnul poate avea culori dintre cele prezentate în paginile blogului, iar în cazul în care se doresc un număr semnificativ de scaune, putem trimite un mostrar de culori, realizat pe mostre de lemn de stejar, pentru a evita orice neclaritate. Finisajul pentru lemn apare diferit în imagini și indiferent de calitatea pozei, monitoarele vor prezenta aceeași culoare în foarte multe variații diferite.

Important:

Alegeți lemn de stejar pentru finisajele deschise, contează aspectul și uniformitatea fibrei foarte mult, dar pentru finisaje de nuanțe închise, este foarte indicat să luați în calcul și fagul, lemnul se va vedea doar puțin, însă sunt diferențe de preț semnificative. Rezistența nu are deloc de suferit, ambele sunt esențe de lemn tari.

O alternativa la fel de frumoasă – Scaun din stejar masiv – model Dijon

mobila din lemn masiv
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.