Ingrediente : lemn de stejar masiv, stofă aleasă și achiziționată de viitorul proprietar și expediată către noi, pricepere, orientare către preferințele clientului și onestitate.

Rezultat : Scaun din stejar fabricat la comandă

Se mixează toate, după plata avansului și se livrează către client la termenul și cu proprietățile agreate de comun acord la plasarea comenzii ferme.

Sună alambicat? Atunci mai simplu. Alegeți un model de scaun care vă place dintre cele pe care le fabricăm, căutați singuri stofa care credeți că se potrivește cel mai bine pentru voi, cereți o cotație de preț pentru minim 4 scaune și în termen de 3 săptămâni puteți fi proprietarii unui set de scaune la comandă, la care pe lângă stofă puteți alege și culoarea lemnului după bunul plac al inimii.

Cam așa cum arată și scaunul din imaginile de mai jos :

scaun din stejar
Scaun din lemn masiv de stejar
scaun din stejar
Scaun din lemn masiv de stejar
scaun din stejar
Scaun din lemn masiv de stejar

Limitarile în ceea ce privește fabricarea oricărui model de scaun din stejar sunt doar în ceea ce privește modelul de scaun din stejar, finisajele sunt libere de a fi alese, atât pentru lemn cât și pentru partea de stofă. Pentru un scaun din stejar, prețul cu stofă sau piele ecologică este același și crește la selectarea tapițeriei cu piele naturală.

Lemnul poate avea culori dintre cele prezentate în paginile blogului, iar în cazul în care se doresc un număr semnificativ de scaune, putem trimite un mostrar de culori, realizat pe mostre de lemn de stejar, pentru a evita orice neclaritate. Finisajul pentru lemn apare diferit în imagini și indiferent de calitatea pozei, monitoarele vor prezenta aceeași culoare în foarte multe variații diferite.

Important: Alegeți lemn de stejar pentru finisajele deschise, contează aspectul și uniformitatea fibrei foarte mult, dar pentru finisaje de nuanțe închise, este foarte indicat să luați în calcul și fagul, lemnul se va vedea doar puțin, însă sunt diferențe de preț semnificative. Rezistența nu are deloc de suferit, ambele sunt esențe de lemn tari.

O alternativa la fel de frumoasă – Scaun din stejar masiv – model Dijon