Scaun din lemn pentru bebelusi

produs in Romania TrippTrapp STOKKE

Tocmai pentru că lemnul este o opțiune tot mai la modă în loc de plastic și metal, pentru scaunele de bebeluși ar trebui să fie prima alegere.

Eu mi-am comandat varianta produsă de Sortilemn Gherla, și pe care am prezentat-o anterior în articolul –Scaunul pentru copii STOKKE – Tripp Trapp– și pe care o consider mai mult decât rezonabilă din punct de vedere a costurilor, cât și a variantelor de modularitate. Scrie negru pe alb de la 0-11 ani, dar după cum avansează Victor, cred că 11 ani e visul fructelor. Acum, la 7 luni, îi cumparam haine de 12-18 luni și constatăm că scoica pentru mașină nu mai ajunge să-și întindă piciorușele. Folosesc diminutive pentru că e un bebe, dar nu se aplică ad-literam tocmai, pentru că vrea să depășească toate prognozele celor ce încadrează copii mici într-o categorie standard.

produs in Romania
TrippTrapp STOKKE

Cu ocazia comandării scaunului pentru Victor am mai căutat și alte variante disponibile fabricate tot din lemn, și am descoperit, cu uimire, că modele promovate de site-uri celebre, apar și cu imagini care au watermark de Alibaba, iar diferențele de preț sunt considerabile, având în vedere că e același produs. Eu am ales varianta produsă la 100 de km de mine, în țărișoara noastră, măcar din patriotism , dar mai ales din încredere într-un produs local. La chinezi nu știi exact ce primești, iar comenzile online, bazate pe fotografii, parcă ar trebui să fie însoțite de termenul încredere.

Modelele din articol sunt doar informative, le prezint doar pentru că sunt din lemn, nu le fabricăm și nici nu intermediem vânzarea lor. Apreciez un produs din lemn, prefer un produs din lemn, vând și eu produse din lemn … de aceea scriu aici, pe blog.

scaun reglabil bebelus scaun reglabil bebelus scaun reglabil bebelus scaun reglabil bebelus scaun reglabil bebelus scaun reglabil bebelus scaun reglabil bebelus

scaun reglabil bebelus
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.