Scaun din lemn curbat model Cello

scaune din lemn

Atunci când fotografiez eu scaunele în fabrică imaginea nu arată senzația pe care ar trebui să o primească cel ce vrea să facă o achiziție. Aici intervine partea frumoasă de prezentare și de comercial făcut ca la carte de un revânzător. Acesta are la dispoziție mai multe ocazii de a fotografia scaunele într-o amenajare completă și prin urmare impactul vizual este cu totul diferit. Un astfel de scaun din lemn curbat poartă denumirea Cello, însă nu e singurul cu astfel de elemente.

La mine acasă amenajarea din Open Space arată așa:

amenajare interioara
Masa mea Provence

Eu am prezentat acest scaun din lemn curbat anterior în articolul –Scaune din lemn cu spătar CrossBack ca model constructiv cu multe variante, diferite, dar bazate pe același concept. Fiecare producător adaugă sau modifică din caracteristici, după cum consideră că e mai bine din punct de vedere ergonomic sau economic. Cel ce face achiziția percepe foarte puțin diferențele, dar sunt modificări tehnice posibile ale unui model ce pot schimba prețul de la jumătate până la dublu.

Eu vă recomand să alegeți lemnul și după considerentul culorii finale. Dacă aveți nevoie de un finisaj închis la culoare fagul este excelent, este ca rezistență aproape la fel ca și stejarul, dar pentru un finisaj deschis, din zona nuanțelor de miere, mergeți pe stejar întotdeauna, fibra se va vedea și va conta mult. Stejarul este și mai ușor de uniformizat pentru culorile deschise, pe când fagul are diferențe pronunțate de nuanțe, insesizabile sub un finisaj închis.

Scaun din lemn curbat

Scaun din lemn curbat - Model Cello

În fabrică totul se reduce la caracteristici tehnice și de multe ori și noi rămânem uimiți de rezultatul muncii noastre, de cum arată piesele de mobilier și scaunele din lemn masiv fabricate de noi. Mesele sunt parcă mai frumoase, iar scaunele care completează amenajările interioare finale sunt mai bine puse în evidență. Am mai vorbit despre impactul privitor la decizia de achiziție și despre aportul major al unui designer de interioare care poate face același lucru fără a avea nevoie de imaginea completă, finală.

Una este să prezinți scaunul din lemn curbat așa:

Scaun din lemn curbat - Model Cello

iar alta este să oferi clientului șansa de a-și vedea livingul pe care îl va avea acasă în formație completă.

Scaun din lemn curbat - Model Cello
Scaun din lemn curbat - Model Cello
Scaun din lemn curbat - Model Cello
Scaun din lemn curbat - Model Cello

Este o artă și prezentarea și completează cu peste 50 % detaliile necesare pentru a lua o decizie.

Cu drag, de mobilă produsă la noi, de valoare adăugată lemnului.

scaun Cello
scaune din lemn
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua,

    Cum pot primi mai multe detalii despre producator/dimensiuni/pret?

    Multumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.