Scari interioare de lemn

Scara dubla scari din lemn Scara dubla

Unele amenajari interioare cu scari interioare de lemn, chiar daca sunt facute bine, ajung trecute cu vederea, daca au fost realizate neinspirat. Deranjeaza intr-o mai mare masura si devin un ghimpe constant, care zgandare. Treptele, scarile, au o logica de constructie standard, desi simple in aparenta, ele trebuie sa respecte pentru confort si usurinta in exploatare câteva rapoarte de dimensiuni.

Am gasit un articol care trateaza acest aspect in detaliu pe Spatiul Construit.ro

casa scarii - spatiul construitCa design, in functie de conformatia spatiului alocat rampele de urcare provoaca dureri de cap inginerilor de constructii si fluturari de gene din partea viitorilor proprietari. Trebuie găsite și soluțiile tehnice pentru modelele de scari interioare propuse pentru ca la momentul când ajungem la instalarea lor să avem și compania care cunoaște particularitățile proiectului nostru și îl poate materializa, la un cost cunoscut.

Folositi ideea de scari din lemn ca element de design interior, sunt la nivel similar dacă nu mai ridicat ca importanță decât mobila din încăperi. Lemnul masiv are nevoie de timp și pricepere pentru a încălzi confortul unei locuințe. Putem aduce o tușă de originalitate sau putem pierde un atribut de design important.

Trepte din grinda de brad - scari interioare de lemn
Trepte din grinda de brad

Vă recomand cu drag să parcurgeți și articolul despre producătorul român Dippanels – Scara interioara din lemn – proiectul în 3D pași – Dippanels

Cu drag, de scari de moda veche

Scara in Y cu balustrada de lemn
13 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    superbe scari!!!

  2. #2 Comentariu nou

    Ma intereseaza acest model , varianta pentru 6 persoane . Va rog sa ma consiliati care diametru este adecvat si cat ar costa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.