Nu putem vorbi de rafturi rotative fără să vorbim despre cărți. In secolul 19 si 20, azi si in viitor cartile vor ocupa acelesi loc in sufletul oricarui om a carui suflet a fost luminat de cunoastere. Nici un film nu va putea cuprinde pe cu totul detaliile, imaginea de ansamblu si suspansul pe care il gasim in citit. As putea spune ca visez paginile, ca literele dispar si nu realizez ca rasfoiesc filele atunci cand lecturez o carte buna. Si astfel, uneori chiar si rafturile bibliotecii par indepartate ca sa merite ruperea de ritm necesara cind trebuie luat urmatorul volum de pe raft. As prefera sa le am aproape, iar un fotoliu incastrat in biblioteca e cam prea greu de pozitionat.

In general m-au prins seriile de carti sub forma de SAGA. Asiei, de James Clavell, Fundatiilor de Asimov, Jocul lui Ender de Orson Scott Card. Sau Dune ….

Si atunci, când am gasit acest obiect, când l-am văzut luând formă în fabrica, si nu puteam cuprinde ideile ce mi se amestecau in minte privind utilitatea, am stiut ca mi-l doresc. Raftul de carti, rotativ. Cu 4 fete, cu loc pentru cca 100 de carti, suficient de mic pentru a incapea intre doua fotolii si suficient de inalt pentru a putea rasfoi o carte asezata pe tabla superioara. Apoi am citit despre el, istoria il are de mult intre paginile ei, din vremurile Edwardiene, sub diverse denumiri, cu aceeasi eterna utilitate.

Sper sa va placa la fel de mult.

Modele de rafturi rotative

raft de carti - rafturi rotative
Stand de carti rotativ
raft de carti - rafturi rotative
Stand de carti patrat cu picior
raft de carti - rafturi rotative
Stand cu carti rotund
raft de carti - rafturi rotative
Stand Rotund, fara picior
raft de carti - rafturi rotative
Raft rotativ dreptunghiular

Am publicat articole despre mobilierul stil provenit din Anglia de acum câteva sute de ani și merită să acordați atenție și mobilierului stil Queen Anne – Picioare Cabriole pentru mobila din lemn masiv stil Queen Anne

Cu drag, de moda veche.