Exceptand situatiile cind lemnul, in forma sa nativa, nu corespunde din punct de vedere tehnic pentru o aplicatie, nu gasesc nici un alt motiv pentru a-l inlocui cu „CEVA” care seamana cu lemnul. N-a putea accepta o mobila din plastic, cu aspect de lemn, sau o rama de tablou din ghips cu textura de copac. Fa-l nene din lemn de la mama lui, se acorda respect si intrebuinare dupa cum e dat sa fie de cind lumea.

Parca pentru pardoseli de baie sau bucatarie, exceptand cazul cind va dau banii afara din casa si vreti lemn supertratat, se accepta ca gresia sau faianta sa reproduca fibra de lemn, pe culori si nuante care completeaza armonios ambientul.

Variantele de decor interior sau ideile de incalzire a unei incaperi prin folosirea lemnului in combinatie cu materiale inovative si culori complementare este o chestiune de gusturi, insa rareori gresesti cind alegi lemnul ca solutie de design. Casa e calda, e ACASA, e acolo unde renuntam la conveniente si ne vrem sa ne reincarcam cu energie. Intre sticle si otel .. parca nu e asa …

Perete de bucatarie decorat cu placi de tek

Design simplu pentru perete de dormitor
Design simplu pentru perete de dormitor

Placare cu lemn de esente diferite pentu perete

Gresie cu textura de lemn - Italia
Gresie cu textura de lemn – Italia
Placi de lemn - Ann Sacks Colectia Indah Teak
Placi de lemn – Ann Sacks Colectia Indah Teak

Placa decorativa din stejar - Welcome

Scrabble cu meniul de vinuri - albe la stanga, rosii la dreapta