Este prea de tot și fără discernământ exprimarea, cuvintele și nemernicia cu care se scrie de multe ori pe Facebook, astfel încât – Nu tasta ura – este un demers Bitdefender la care subscriu off-topic fata de trendul acestui blog. Denigrarea gratuită, desconsiderarea celuilalt, lipsa de cultură, de cunoștințe gramaticale și intențiile dăunătoare la adresa apropiatului sunt la un nivel aproape de paroxism.

Așadar, click aici! și semnează petiția acum, apoi îndeamnă-i și pe prietenii tăi să facă la fel!

Vlad Petreanu a argumentat suficient de corect logica, inclusiv cu date și statistici. Eu subscriu acestui demers, iar Bitdefender este un garant credibil sub umbrela căruia putem spera să nu fie un demers în van. Chiar dacă nu reușește, doar contribuind putem spera să se întâmple ceva. Indiferența față de spațiul în care copiii noștri urmează sau înoată deja este vina pe care ne-o asumăm când nu suntem vigilenți la educația lor.

nu tasta ura
nu tasta ura

Așadar, click aici! și semnează petiția acum, apoi îndeamnă-i și pe prietenii tăi să facă la fel!

Am scris anterior pe o temă legată de binele și răul din noi articolul –Lupul alb si lupul negru – povestea cu tâlc despre bine și rău. Acest blog are ca scop educația și informarea, strict despre lemn, însă moralitatea, decența și buna cuvință sunt parte din caracteristicile care aparțin oricărei bresle de meseriași.