Vă propun azi câteva noptiere diferite pentru patul din dormitor. Dacă mai demult, la capătul patului se afla lada de depozitare a hainelor de pat pe care bunicii noștri își puneau paharul cu apă, cartea de rugăciuni ori ceasul, sau poate tineți minte paturile care aveau o scobitură în cadrul din lemn pe post de noptieră, producătorii din zilele noastre se întrec în a aduce soluții diferite și ingenioase.

Citeam ieri un articol despre o tânără antreprenoare care după câțiva ani de activitate în domeniul marketingului, s-a decis să creeze propria linie de lenjerie. Spunea că milenialii nu mai sunt interesați de produsele foarte scumpe, ci sunt interesați mai mult de povestea din jur lor, de calitate, de ce face un brand pentru societatea care îi susține activitatea. Astfel, încet, încet, chipul mobilierului din dormitorul nostru se schimbă.

Mă uitam într-o seară la serialul Big Bang Theory și-am văzut imaginea asta. Mi-a sărit în ochii noptiera din partea stângă, cea verde. Observați cum, fiind diferită, personlizează camera? Pe partea stângă doarme fata, pe partea dreaptă doarme băiatul. Nu vi se pare normal, fiind doi oameni diferiți, să aibă noptiere diferite?

noptiere diferite

La un moment dat, am vrut să-mi comand un scaun de la Sezi, văzusem printr-un serial american, un scaun pe post de noptieră. Am o prietenă care avea cufăr în dormitor lângă pat. Ideea e că ne place armonia, dar asta nu mai înseamnă că o cameră trebuie să arate la fel, patul să fie la fel cu dulapul sau cu noptiera. Întregul trebuie să fie armonios.

Filmele au fost o insipirație bună pentru mine, fie că era vorba de stil vestimentar, ori de ideile pentru decorarea casei. Unii dintre voi poate v-ați inspirat din reviste sau călătorii. Mie îmi plac și culorile aprinse care scot o încăpere din zona banalului. Voi ce ați alege?

 

noptiere diferite

noptiere diferite

noptiere diferite

 

noptiere diferite

noptiere diferite noptiere diferite