Modelul Viking de masă de bar

masa de bar din stejar masa de bar Viking

Masa de bar model Viking este produs[ de noi, se găsește la Baia Mare și se poate comanda. Am să inventez o modalitate de semnalizare a modelelor care ne aparțin și se pot comanda, pentru a evita confuziile dintre produsele prezentate ca idei sau sugestii și produsele fabricii noastre. Pentru HORECA avem mai multe soluții, dintre care astăzi vă prezint modelul Viking.

Pentru mesele de barSe dă – ” simplu :

 • să fie solide, robuste
 • să reziste maltratărilor clienților
 • să aibe un design plăcut
 • poată fi întreținute ușor, frecvent

și ” Se cere –

 • să nu coste mult ( e mai important raportul calitate/preț)
 • să fie deosebite față de celelalte surate din domeniul Horeca
 • să poată fi combinate în aranjamente diferite
 • să atragă clientela prin designul asortat cu locația

Modelele sunt multe, variate dar gusturile celor ce amenajează localuri sunt și mai variate. Mă bucură aprobarea d-lui Gheorghe de la Gelu Trading Company care a punctat foarte bine diferența dintre lemn masiv și plăci aglomerate prin remarca ”până la o vărstă te interesează costurile sau utilitatea directă, mai apoi, după 40 revii la gusturi mai tradiționale, apreciezi lemnul masiv, din altă perspectivă”.

Dacă te interesează să vadă clientul că nu te-ai zgârcit, că masa din barul sau localul tău e făcută ”din tot lemnul” masiv, solidă, naturală, cu un pic de influențe industriale, modelul Viking este un exponent al acestui gen de alegere. Inserțiile metalice din blat și de pe bordură sunt opționale care pot să fie sau nu montate pe masă. Specificul localului unde au ajuns piesele fabricate, care au fost fotografiate în această sesiune au cerut metal, cu specificația antichizat. Metalul a fost lăcuit, pentru a preveni modificarea aspectului ulterior.

masa de bar din stejar Viking
masa de bar Viking
masa de bar Viking
masa de bar Viking
masa de bar din stejar model Viking
detaliu inserție metal antichizat
masa de bar din stejar model Viking
masa de bar Viking

Producem mese de bar, cu înălțimea de 78 cm, sub mai multe variante, iar modelul de masa Mini Britain este o formă extrem de apreciată.

masa de bar din stejar
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  absolut superba

 2. #2 Comentariu nou

  Acum cateva zile m-am interesat de rasina transparenta si pigment fosforescent pentru un mic proiect. Am gasit urmatoarele: http://www.glowmania.ro/7-pigmenti-fosforescenti si http://www.complexart.ro/rasina-super-transparenta-cristallo-sc-22-500-gr-.html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.