Neapărat țin să precizez ca pentru aceste modele de masute unicate ”create la comandă” nu se referă la o acțiune desfășurată de noi. Aici, încercăm să sugerăm, să inspirăm și să gâdilăm într-un mod plăcut simțul vizual cu prezentarea unor piese de mobilier care ne-au atras atenția și pe care le apreciem. Noi suntem producători de mobila, dar nu ne ocupăm de artizanat. Toate aceste modele de masute de cafea sunt realizate cu intenția de a impresiona, nu sunt modele de serie și pot cel mult să prezinte un punct de plecare pentru viitoare proiecte. Sunt convins că dacă te trezești în fața unor bucăți de lemn și imaginiația funcționează poți întrevedea viitorul rezultat și pașii de parcurs pentru a ajunge acolo.

Lansez o provocare pentru cei ce cred ca știu și pot să fabrice așa ceva. Virgil, Dan, ce părere aveți? Se cere și mă simt efectiv aiurea să răspund oamenilor că nu se găsește, sau poate nu știu eu unde.

Pe scurt, fără vorbă multă sau lungă, imaginea face totul. Se poate face la noi, din lemn autohton ori importat, măsuțe de cafea de felul ăsta? Cred că și variantele imaginate de voi sunt ok, doar să respecte conceptul de bază.

masuta de cafea
masa de cafea din 4 busteni cu scaunele
masuta de cafea
masuta de cafea la comanda
masuta de cafea
masuta de cafea patrata
masuta de cafea
masuta de cafea rotunda
masuta de cafea
masuta de cafea