Modele de masute de cafea unicate, create la comandă

masuta de cafea masa de cafea din 4 busteni cu scaunele

Neapărat țin să precizez ca pentru aceste modele de masute unicate ”create la comandă” nu se referă la o acțiune desfășurată de noi. Aici, încercăm să sugerăm, să inspirăm și să gâdilăm într-un mod plăcut simțul vizual cu prezentarea unor piese de mobilier care ne-au atras atenția și pe care le apreciem. Noi suntem producători de mobila, dar nu ne ocupăm de artizanat. Toate aceste modele de masute de cafea sunt realizate cu intenția de a impresiona, nu sunt modele de serie și pot cel mult să prezinte un punct de plecare pentru viitoare proiecte. Sunt convins că dacă te trezești în fața unor bucăți de lemn și imaginiația funcționează poți întrevedea viitorul rezultat și pașii de parcurs pentru a ajunge acolo.

Lansez o provocare pentru cei ce cred ca știu și pot să fabrice așa ceva. Virgil, Dan, ce părere aveți? Se cere și mă simt efectiv aiurea să răspund oamenilor că nu se găsește, sau poate nu știu eu unde.

Pe scurt, fără vorbă multă sau lungă, imaginea face totul. Se poate face la noi, din lemn autohton ori importat, măsuțe de cafea de felul ăsta? Cred că și variantele imaginate de voi sunt ok, doar să respecte conceptul de bază.

masuta de cafea
masa de cafea din 4 busteni cu scaunele
masuta de cafea
masuta de cafea la comanda
masuta de cafea
masuta de cafea patrata
masuta de cafea
masuta de cafea rotunda
masuta de cafea
masuta de cafea

 

masuta de cafea
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Frumoase imagini, interesante realizari, dar mai ales excelente idei care pun in evidenta frumusetea lemnului in taietura transevrsala. Cu o drujba, un aparat de slefuit sau o rindea foarte bine ascutita oricine poate realiza astfel de lucruri. Rindeluirea foarte buna scoate mai bine in evidenta fibra decat slefuirea. Daca se recurge la slefuire este necesara multa rabdare si prelucrarea treptata, cu smirghel tot mai fin, dupa care urmeaza o tratare adecvata a lemnului pentru a-i scoate in evidenta fibra. Personal, am pregatite de mai mult timp cateva blaturi de prun (deci nu sunt taieturi circulare, ca cele din imaginile lui Calin)care asteapta sa le vina randul… Frumoase sunt si bucatile taiate transversal/circular din trunchiuri cat mai groase de salcam sau dud, cat mai aproape de radacina. Insasi radacinile pot constitui picioarele unei mese rustice de cafea. Sau de tuica.
    Romanii au talent (pentru ca e vineri seara!).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.