Mobila la comanda din lemn masiv, personalizata

mobila la comanda personalizata

Va oferim un nou concept de mobila la comanda, personalizata, din lemn masiv, finisata cu uleiuri naturale incat aceasta sa nu para doar un obiect intr-o incapere cu un scop de depozitare.

Numele meu este Brandas Romeo si detin un atelier de tamplarie lemn masiv (massmobel-mobila lemn masiv), un fel de afacere de familie in Oradea. Am lucrat in Austria si acolo am lucrat doar pe baza de uleiuri si ceara. Pretentiile de calitate si finisajele solicitate de clientii austrieci m-au ghidat si astfel am capatat experienta necesara pentru a aborda orice proiecte, indiferent de dimensiuni cu profesionalism. Am ales sa ma intorc in tara si sa lucrez aici, pentru romani, pastrand nivelul de calitate austriac pentru mobila la comanda.

mobila la comanda personalizata

Aceast concept, chiar ecologic am putea spune, pentru ca tot ce e folosit e pe baza de apa si nimic nu e toxic, va lasa impresia ca incaperea prinde viata, prin culoarea naturala a lemnului si finisarea mobilei si sa ar trebui sa va relaxeze doar privind la ea, exact ca si o excursie in natura, dar binenteles inclusiv cu scop de depozitare si design interior.
De asemenea putem executa piese de mobilier si vopsite sau lacuite.

Dacă ești din Brăila, citește – Mobila în Brăila – setul de turnuri și stand TV modificat

Avem multe lucrari de mobila la comanda personalizata in zona si putem oferi solutii unice pe baza de proiect, fie ca este intocmit de noi, fie dupa o schita data de proiectant sau designer. Stim ca dimensiunile particulare, necesare pentru un proiect de mobila la comanda sunt foarte stricte si trebuie adaptate cu solutii tehnice unicate pentru fiecare locuinta.

mobila la comanda personalizata
mobila la comanda personalizata
mobila la comanda personalizata
mobila la comanda personalizata

Imaginile din acest prim articol sunt doar o parte mica din portofoliul de mobila la comanda executat in anii de cand lucrez in zona Oradea si imi doresc sa pot avea ocazia sa va conving ca priceperea mea poate indeplini orice cerinta. La fiecare solicitare voi oferi solutii personalizate, alternative tehnice si sugestii care sa conduca la un aspect final unicat, asa cum mobila la comanda trebuie sa fie.

Romeo Brandas

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

Citește și Stand TV și corpuri din stejar masiv pentru living

4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Bună ziua.

  Mă numesc Dragomir.

  Aș dori să iau legătura cu dumneavoastră. Credeți că ați putea publica și un număr de telefon, ca pe viitor să știe și cititorii acestui site cum să ia legătura cu dumneavoastră ? Vă mulțumesc anticipat.

  Dragomir

 2. #2 Comentariu nou

  Bună ziua,

  Ați putea afișa un număr de telefon pentru a putea fi contactat de cei interesați ?

  Vă mulțumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.