Toate exemplele de mese extensibile din acest articol sunt prezentate cu titlu informativ, noi producem 4 modele de mese extensibile cu numele de Madrid/Provence, Britain și Xenia pe care le puteti vedea pe catalogul de mobila MobelAmadeus la sectiunea de MASA EXTENSIBILA. Imaginile lor sunt cele 4 de mai jos.

Gasiți în articolul –Mese extensibile – producator de mobila din lemn masiv – Maramures o prezentare comparativă.

Din spațiul englezesc de online shoping

Când navighezi pe siteurile englezești, parcă te ia cu emoții și trepidații să comanzi tot ce vezi că au ei la dispoziție în materie de modele de mobilă. Le place stejarul de nu mai pot, țin la linia tradițională și nu apreciază modernitățile inutile în finisajele pentru piesele de mobilă pe care le comercializează. Sunt bune și acelea, dar stejarului nu-i stă bine ascuns sub o vopsea mată, acolo poți pune și fag, și e chiar mai ieftin.

Mese extensibile
Masuta cu blat expandabil (asa e descrisa)

Navigarea, căci desprea ea e vorba, te duce unde nici cu gândul nu visezi că ai putea ajunge. Cât despre butonul de comandă, apăsabil din partea românească a internetului, parcă devine imposibilă, văzând valorile, corelate cu salariile insularilor. Dar modelele, modelele sunt de vis.

Mesele extensibile se pot extinde, sau restrânge, în multe feluri, sensuri și direcții. Modularitatea e apreciată întotdeauna, dacă ai nevoie de spațiu, te restrângi, dacă te bucuri de musafiri, te extinzi, e benefic ca o achiziție să o faci cu gândul la mai multe situații posibile pe viitor și e bine să le poți face față. Modelele de mai jos au aprecierea mea, NU SUNT PRODUSE de noi, și nici nu intenționăm, doar vreau să vă propun spre studiu, spre apreciere dacă e cazul, și alte soluții posibile pentru a mări sau micșora blatul unei mese.

Exemple de mese extensibile

Mese extensibile
www.greatfurnituretradingco.co.uk Model Bordeaux din stejar
Mese extensibile
www.greatfurnituretradingco.co.uk Model Bordeaux cu picioare albe din stejar
Mese extensibile
www.greatfurnituretradingco.co.uk Dorchester 120 cm Model
Mese extensibile
www.greatfurnituretradingco.co.uk Dorchester 120 cm Model deschis
Mese extensibile
www.greatfurnituretradingco.co.uk Cavendish Model
Mese extensibile
www.greatfurnituretradingco.co.uk Cavendish Model inchis

Interesante, mi-ar place să realizăm și acest gen, poate la anul, sper că nu și la multi ani …