Mese din stejar masiv cu picioare X din lemn sau metal

Picioare X din lemn Picioare X din lemn

Acest model de mese din stejar masiv cu picioare X din lemn sau metal sunt varianta simplificată a modelului de masă Farmer. Modelul Farmer este un tip de masă tradițională, construită într-un șir infinit de variante de către toți producătorii de mese de-a lungul timpului.

Picioare X din lemn
Picioare X din lemn

Ca descriere imaginile sunt cele mai reprezentative și se păstrează disponibilitatea prezentată anterior la Masa model Georgia in 4 variante de echipare cu variantele de blaturi care pot fi cu bordura dreaptă sau neregulată. Conceptul de versatilitate este prezent pentru aproape toate modelele de picioare din noua colecție și pentru cele 2 tipuri de blaturi sunt mai multe modele de picioare cu care pot fi echipate, atât fabricate din lemn cât și din metal. Blaturile sunt prevăzute cu două poziții de montare a picioarelor și prinderea este standard, interschimbabilă. Poate că cineva ar dori să cumpere un blat și 2 seturi de picioare de modele complet diferite, ca să poată să le schimbe în timp și să împrospăteze aspectul amenajării respective. Da, se poate !

Picioare X din metal
Picioare X din metal

Am scris și anterior și mă repet, mă bucură nespus faptul că mobila preia și actualizează designul tradițional, că nu rămânem încorsetați într-un șablon și că lemnul permite schimbarea în timp, conferind prin naturalețe continuitatea necesară păstrării confortului cu care ne-a obișnuit acest material de veacuri. Lemnul va continua să existe în mobilă și nu cred că e posibil vreodată să ne trezim într-o societate mobilată doar cu plastic, în care lemnul să nu-și mai găsească locul.

Voi continua să prezint variantele disponibile de picioare care pot echipa cele două tipuri de blat, iar la momentul când aceste produse vor fi disponibile pentru comenzi le voi include în catalogul online publicat pe www.mobelamadeus.ro

Picioare X din metal
Picioare X din metal
Picioare X din metal
X table – Soft laquered
Picioare X din lemn
Picioare X din lemn
Picioare X din lemn
X table – Antik Grey

Trăim vremuri interesante și în aceste zile schimbările politice și manifestările din piețe captează întreaga atenție publică. Mi-aș dori să exprim și eu gânduri pe această temă, dar nu o voi face aici și de aceea vă rog să nu includeți în comentariile voastre nici un fel de remarci politice. Aici domnește lemnul, parte din viața și economia de zi cu zi a noastră, a tuturor.

Cu drag, de lemn și mobilier.

Picioare X din metal
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.