Mesaje amuzante scrise pe lemn – de agățat în casa dvs

mesaje

În magazinele de suveniruri de la noi, găsești de oferit mici obiecte folositoare cu diferite mesaje pe ele. Sunt pahare, pernuțe, pixuri, agende, toate cu câte un mesaj amuzant, de oferit în diferite ocazii. Îmi amintesc că-i cumpărasem șefului meu o botă de Moș Nicolae, îl chema Nicolae, și i-am oferit-o din partea mea și a colegei de birou, cu precizarea că-i doresc să o folosească să se pedepsească atunci când ne ceartă pe nedrept. Era primul meu job, eram foarte tânără și mi-am permis gluma. A luat-o ca atare, dar azi, știu că m-aș gândi de două ori înainte de a transmite mesaje acide către ceilalți.

Am fost la începutul acestei săptămâni la o conferință despre conținul pe care brandurile ar trebui să îl transmită pe social media și-am fost oarecum surprinsă să aflu că recomandarea specialiștilor este să distrezi. Eu credeam că ne folosim de mediul online ca să educăm publicul, să încercăm să facem lumea un loc mai bun, dar mi s-a spus că e despre entertainment. Probabil că e lumea un loc mai bun dacă zâmbim mai des. Prin urmare, am ales azi să caut imagini cu mesaje amuzante, care pot fi scrise pe o placă din lemn, ca să ne relaxăm împreună, să luăm o pauză după agitația săptămânii.

Citește si: Plansa de taiat cum n-ați mai văzut-o până acum

Sunt foarte convinsă că uneori, într-un moment tensionat, dacă ne apare ceva amuzant pe retină, reușim să eliminăm senzația de supărare ori de disconfort. O glumă bună poate relaxa un interlocutor nemulțumit, iar cel mai mult avem nevoie de liniște în casa noastră. Eu am ales câteva mesaje, aici găsiți mai multe. Există numeroase variante de a le adăuga în casă, pot fi vopsite pe un perete, printate pe o foaie de hârtie și agățate la vedere. E musai să ne reamintim să zâmbim, să ne bucurăm, că tare repede trece timpul.

Cu drag de voie bună!

mesaje mesaje mesaje mesaje mesaje mesaje mesaje mesaje

mesaje
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.