Masute din Lemn Masiv | Stejar

Masuta cafea Masuta cafea cu laterale batante

Sunt atâtea lucruri „inutile” care pana când ajungem să le intalnim nu stiam ca exista, dar devin dragoste la prima vedere când dam cu ochii de ele. Am gasit citeva piese care au pornit motorasele imaginatiei si care m-au facut sa ma gandesc la unde si cum le-as amplasa doar de dragul de a le avea. Astazi eram într-un cabinet asteptand și nu am putut sa nu remarc un hol căruia i s-ar fi potrivit de minune măsuța de mai jos.

masute din lemn masiv - model de perete
Mese lemn, masa stejar masiv, masuta lemn, masuta de perete

Sau ca aceasta masuta de lemn joasa, acasa, intre doua fotolii, cu cele doua laterale batante. Și închisă, și deschisă, această masă este un tip de model aparținând categoriei de masute din lemn masiv pe care mi-aș dori să o producem iar, cu convingerea că va fi apreciată de mulți oameni care preferă stejarul în locuință, în locul elementelor de mobilă din prefabricate.

masute din lemn masiv
Masuta cafea cu laterale batante

Nu stiu unde l-as pune pe acesta, dar mi-ar place sa-l am. E incredibil de simplu, prea clasic, prea mobilă din lemn masiv, prea mic ca să nu i se găsească un loc și extrem de util când aflați că blatul pătrat se deschide și oferă prin cutia de sub el un spațiu de stocare minunat. Nu e mult, însă e cu siguranță util.

masute din lemn masiv
Masuta cafea patrata

Sunt 3 masute din lemn masiv de stejar, cu utilități diferite care ți se lipesc de suflet prin finețea execuției și cauți instinctiv un loc în locuința unde să le așezi tocmai pentru că estetica lor primează înaintea utilității. Le-am găsit prin depozit, ca modele sugerate pentru roducția de serie, în ani, de către partenerii străini și știu că în general inspirația lor pentru toate aceste măsute din lemn masiv este la bază derivată tot din mobila veche, reinterpretată.

Cu drag, de moda veche.

Masuta lemn stejar masiv
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    frumos si sanatos.

  2. #2 Comentariu nou

    Mai ai masa de vandut? Stii ca eram in cautare de ceva similar… :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.