Masuta de perete asigura o nota distinctiva pentru gusturi rafinate

Masuta de perete cu picioare curbate

O masuta de perete este în primul rând o alegere de estetică, cu utilitate redusă sau inexistentă, dar necesară.

Romanul este o fire practica prin definitie, considerand in general ca obiectele din casa trebuie sa aibe in primul rand o aplicatie utila. Mobila este impartita clar dupa apartenenta incaperii pe care o deserveste, bucatarie, dormitor, sufragerie. Pentru holuri se practica ” totul intr-unul „, adica un corp cu functiune multipla de cuier, dulapior de pantofi si sertar generalist unde se aruncau tot felul de obiecte mici ce ajung sa nu mai trebuiasca ulterior.

masuta de perete

Poate timpurile s-au schimbat putin, poate si decorul conteaza ceva mai mult. Ajungem sa ne aplecam atentia si asupra unor piese cu functii mai mult decorative, dar nedrept catalogate ca nepractice. Cati dintre voi, dupa ce intra in casa, au mainile pline de chei, portofel, telefon sau ziare, ce ajung pe masa din bucatarie, ori uitate prin buzunare sau aruncate neglijent intr-un colt? Vă recomand să citiți despre mobila de hol.

Solutia eleganta, cu o nota distinctiva de clasa, pentru incantarea ochiului, cu aplicabilitate practica este masuta de perete. Cunoscuta si sub denumirea de consola, este nota de frumusete pentru orice spatiu de trecere. Ingusta, cu unul, doua, trei sau patru picioare, drepte sau curbate, prinsa de perete sau independenta, in stil clasic, Victorian, Empire sau rustic, poate satisface gusturi dintre cele mai variate, se poate asorta oricarui fel de amenajare si va fi intotdeauna la fel de utila si la indemana.

Nu am inclus în catalogul de mobilă modelul de masă consolă, însă l-am prezentat într-un articol din 2018.

Pentru inspiratie imaginile cu masuta de perete sunt exemplificative ca si intotdeauna.

masuta de perete
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →