Claudio Sibille face un exercitiu de imaginatie fabulos cu designul unor piese de mobilier clasice. Masuta de cafea modulara devine un „must have” in orice casa cu minime pretentii sau apartament cu spatiu mai generos. Lemnul e lucrat cu respect si i se pastreaza frumusetea simpla evidentiata de fibra curata a lemnului masiv, iar rezistentei materialului i se atribuie valoarea meritata.

Sticla in combinatie cu lemnul permite o aranjare interioara a decorului de la clasic spre modern, dupa vointa proprietarului. Cred ca devine usor pentru orice novice cu un dram de bun simt sa aranjeze si spatiul si in spatiul incaperii variatiuni in deplina concordanta cu aceasta masuta de cafea modulara .

Fie ca e punctul central de la care pleaca amenajarea camerei sau vine ca si completare intr-un decor gata mobilat, masuta de cafea marca Claudio Sibille este pe linga de o versatilitate impresionanta si o incantare pentru bunul gust dat de liniile fluide si firesti.

Imbinarile sint clasice, traditional executate ca la mobila Provence, la 45 de grade, iar liniile curbe se pot asorta cu succes fie cu mobila clasica de nuc a bunicilor, fie cu piese art-deco de lemn contemporane. Culoarea aleasa de artist reinvie traditionalismul, clasic si lipsit de opulenta.

Masuta de cafea modulara Claudio Sibille

Masuta de cafea Claudio Sibille

Masuta de cafea modulara Claudio Sibille

Masuta de cafea Claudio Sibille

Masuta de cafea Claudio Sibille

Dsign Claudio Sibille

Cu drag, de moda veche.