Masa din stejar cu picioare X, din metal sau lemn

masa cu picioare X

Din colecția nouă de mese din stejar, am ales astăzi să vă prezint modelul de masa picioare X, disponibilă în mai multe variante de echipare.

Se poate alege pentru blat, dintre cele două variante constructive diferite, similare cu blaturile care echipează și mesele model Kraken. Sunt construite din elemente continue de stejar masiv, de lațime 12-15 cm, lipite pe contrafibră, pentru a minimiza deformarea și au marginile fie drepte, cu cantul dublat, fie vălurite natural, cu forma naturală a scândurii de stejar pe latura lungă. Capetele scurte ale blatului sunt construite prin oglindirea fibrei și au o simetrie estetică care încântă privirea. Fiecare blat de masă construit astfel este unic și proprietarul va deține o formă ce nu se poate reproduce, chiar dacă provine dintr-un lot de blaturi construite în serie. Mama Natură a ales unic forma neregulată a fiecărei scânduri și este nevoie de un proces laborios de selecție a cherestelei de stejar pentru a potrivi perfect elementele componente.

masa cu picioare X

Scândura de stejar prezintă anumite imperfecțiuni naturale, despre care am mai vorbit de mai multe ori în paginile acestui blog, însă nu sunt defecte ci doar particularități. Aceste imperfecțiuni pot fi evidențiate pentru cei care doresc pentru mesele lor un aspect mai brut, sau pot fi selecționate să fie cât mai puțin perceptibile. Nu publicăm prețuri pentru comenzile din România tocmai pentru că toate aceste detalii permit o personalizare a fiecărei mese comandate și exclude simpla adăugare în coș cu care o comandă online v-a obișnuit. Vrem să oferim o experiență unică fiecărui viitor posesor al unui obiect fabricat de noi. Se pot alege mai multe caracteristici și vom încerca să explicăm pentru fiecare comandă în parte opțiunile disponibile.

masa cu picioare X

Blatul de stejar are următoarele opțiuni :

  • dimensiune – 200×100, 220×100 sau 240 x100. La cerere se pot executa și la dimensiunea de 180×90, însă este atipică această alegere.
  • suprafață – imperfecțiuni evidențiate sau estompate
  • bordură – dreaptă sau neregulată
  • culoare și finisaj pentru lemn
  • lac – mat, semi-mat sau lucios

masa cu picioare X

Pentru alegerea disponibilă pentru picioare X se poate alege fără costuri suplimentare să fie fabricate din lemn sau din metal. Dimensiunile gabaritice sunt similare, iar placa de metal care echipează aceste picioare X are rolul de a rigidiza structura și permite prinderea în două poziții distincte a picioarelor de blat. Prinderea se realizează cu șuruburi inbus, în piulițele îngropate în blat. Acest tip de picioare X pot fi poziționate în locașuri mai apropiate sau mai depărtate de marginea îngustă a blatului. Forma lor permite așezarea fără restricții a scaunelor pe tot perimetru mesei.

2 tipuri de picioare X

masa cu picioare X

Echiparea mesei cu scaune poate schimba total încadrarea aranjamentului și a stilului de design căruia să aparțină acest mod de mobilare. Un scaun tapițat, cum este modelul de scaun Cello sau Simply oferă o notă de eleganță aparte, pe când scaunul Dijon este preferat pentru accente rustice.

În total sunt disponibile 4 variante de construcție a acestei mese, și chiar dacă prețul nu diferă pentru oricare dintre acestea, este nevoie de o discuție detaliată pentru toate opțiunile disponibile.

Cu drag, de modă veche și nouă.

masa cu picioare X
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.