Nu se poate descrie satisfactia cind un cumparator care primeste produsul comandat se bucura de alegerea facuta si apreciaza decizia de a cumpara de la mine.

Niciodata, in cei 12 ani de comercial, indiferent ce produs am avut „pe taraba” nu mi-am putut pune dorinta de castig inaintea satisfactiei cumparatorului ca a luat decizia corecta si e multumit de achizitia facuta. Cred ca cea mai buna metoda de vanzare, si mi s-a confirmat asta de nenumarate ori, este recomandarea unui om multumit de alegerea facuta unde sa-si dea banii.

Va rog sa fiti ingaduitori cu calitatea si sa apreciati imaginile pentru obiectele si detaliile ce le detin.

Comanda a fost facuta pe baza articolului Masa extensibila de 12 persoane, s-a discutat pretul si termenul de livrare, iar pentru ca mobila de la Baia Mare este mobila la comanda, culoarea a fost stabilita prin schimb de mostre de culoare pe placute de stejar. Din cauza distantei 🙂 Dupa stabilirea ultimelor detalii livrarea a fost facuta in 10 zile, prin curier. O influenta decisiva asupra achizitiei a avut-o si designerul care s-a ocupat de amenajarea estetica a locului.

Masa este amplasata intr-un foisor de vara, din grinzi de stejar masiv cu protectii de soare din material textil. Simplu, de efect.

Am solicitat imagini cu masa amplasata la locul ei si am o deosebita placere sa vi le impartasesc. Din cate am inteles, scaunele nu sint cele definitive, urmand a fi comandate separat.

Masa extensibila de 12 persoane

Masa extensibila de 12 persoane

Masa extensibila de 12 persoane

 

Cu drag, de moda veche.