Masa de cafea … frecvent plasata in centrul camerei, este de multe ori o “ vedeta in lumina reflectoarelor”. De aceea alegerea ei necesita o buna documentare si imaginatie. Investiti in masute de cafea cu spatii de depozitare integrate, iar ca stil- intr-o piesa de mobilier unica, astfel achizitionati nu doar o piesa de mobilier, ci o piesa de colectie.

Cuvinte ca si plictisitor, monoton, pal sau inutil, nu trebuie sa existe in vocabularul dumneavoastra atunci cand vine vorba de acest tip de mobilier, priviti-l ca si o declaratie de stil, un “ perfect touch” al casei dumeavoastra. Apartine stilului Provence si este decupat in linii simple, clasice si elegante. Finisajul este French Antik, adica o nuanta de maro inchis cu tenta rosiatica. English Antik nu are tenta de rosu, este similar cu blana de urs.

Acest model de masa de cafea nu se mai afla in productie si regret sincer ca nu mai lucram din seria Provence decat mesele extensibile. Si mesele cu sertare au disparut, ca toate cele de pe vremuri, dar moda se repeta si va reveni cu siguranta.

masa de cafea