Locuinta mea de toamna

apartament suedez locuinta de toamna

Odata cu venirea anotimpului meu preferat,toamna, mi-a revenit si pofta de stat mult mai mult pe acasa. Mi se face dor de mirosul mancarii la cuptor, de filmele de suflet, de canapelele si fotoliile confortabile. Ar trebui sa laud si mobila din lemn masiv, dar este evidenta aprecierea mea neconditionata.

Dau startul toamnei cu o casa perfecta, incepand de la marea fereastra, mobila vintage si continuand cu ceiainicul de pe aragaz. Locuinta este gatita la perfectiune,in stil nordic la baza, detalii exotice (de epoca orientala) si modern rustic. Tin sa precizez ca m-a impresionat intotdeauna abilitatea oamenilor de a amesteca stilurile, fara ca rezultatul sa fie unul strident si iesit din comun, ci din contra unul cald, unic, personal si foarte primitor.
Asadar va prezint casa in care m-as vedea stand toate lunile de toamna, pare a fi un loc cu ganduri bune si miros de viata linistita.

apartament suedez

apartament suedez

apartament suedez

apartament suedez

apartament suedez

apartament suedez

 

apartament suedez
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Doresc sa intreb, daca dumneavoastra aveti si productie , aveti posibilitatea sa executati primul model de birou din stejar , cel curbat. M-ar interesa 2 birouri si poate alte articole pe aceaisi tema.
    Maximilian ( e-mail: esma@mail.com ) Multumesc