Locuinta de mansarda in care lemnul masiv este predominant ca tema de design

decor cu lemn Decor pentru sufragerie in stil asiatic

Contrar aparentelor cotidiene, doar in Romania spatiile uriase sunt o tendinta in imobiliare. In general aspectul practic, costurile scazute de intretinere, cu utilitatile, impozitul, predomina in Vestul Europei. Un spatiu mai putin generos, nu ingradeste deloc privilegiile de care se bucura proprietarul unei asemenea locuinte.

Maison&Deco, este locul unde am gasit lemnul atat de drag mie utilizat atat ca functionalitate structurala prin pozitionarea intregii locuinte in mansarda cat si ca element de decor, salvand spatiul si oferint o nota unica de bun gust si inspiratie intregii amenajari. Putem reconsidera pozitia pe care o avem raportat la traiul intr-o garsoniera sau un apartament de mici dimensiuni daca privim prin optica unei familii ce-si doreste intimitate si confort in detrimentul fastului.

Solutiile ingenioase adoptate cuprind utilizarea structurii fara schimbari majore, proprietarul optand pentru consolidarea structurii mansardei fara a modifica constructia de lemn existenta. Stilurile au fost omogenizate si combinate din evidentierea lemnului vechi si completarea cu piese indiene si asiatice de decor, din lemn, pentru tusa de personalitate. Grinzile de lemn sunt expuse vederii, parchetul de stejar, din lemn vechi a fost refinisat si reparat, preferandu-se un strat in ulei de nuanta Burgundry pentru valorificarea fibrei lemnului. In bucatarie, pentru contrast s-a optat pentru un blat de marmura si faianta in culoarea negru irizat cu reflexii metalice.

Multumesc pentru imagini Maison & Deco.

decor cu lemn
Decor pentru sufragerie in stil asiatic
decor cu lemn
Solutie combinata intre stiluri diferite de amenajare pentru living
decor cu lemn
Usi in stil indian din lemn
scara interioara
scara metalica interioara si tocuri de usi sculptate
amenajare bai mici
Baia principala amenajata in spatiu de mansarda
amenajare baie mica
Baia de serviciu
amenajare bucatarie mica
Bucataria cu decor de grinzi aparente

Cu drag, de bun gust.

amenajare baie mica
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →