14 Living-uri | Culoare pentru clasic si modern

Doar ce am îndemnat la prudenta in exuberanta cu care va imaginați decorul casei iar alegerea dintre clasic și modern chiar asta simbolizează. Mulți ar zice că pentru clasic e vreme mai târziu, sa lăsăm asta, pentru mai încolo, după 45-50 de ani. Râdeam cu lacrimi cind un prieten drag, d-l Teleptean, îmi povestea despre cum vede un tânăr de 22-23 de ani pe cel ce are 43-45 – „Un bătrânel simpatic”.

Acum, când doar la 6 ani de cind viata mea a luat o turnura neasteptata si am inceput sa vad totul cu ochii cu adevarat deschisi, cind am reinceput sa traiesc cu adevarat si sa ma bucur de cite are viata de oferit, ma gandesc ca aproape peste tot atata timp, adica putin peste 6 ani … intru si eu in categoria „batraneilor simpatici”.

Asa ca, caut culoare, vie, puternica, vivace, ce sa pompeze energie in cei ce se bucura de traiul intr-un spatiu astfel decorat. Pentru dormitoare de exceptie cititi-o pe Irina.

La naiba, bine zicea Pitis, Dumnezeu sa-l odihneasca:

” Sint tanar Doamna, tanar,

De-aceea nu te cred,

Oricit mi-ai spune,

Timpul … nu isi ascute gheara”

Știu ca iubiți lemnul, de aceea sunteți aici, si ma bucur sa va arat ca lemnul transcende timpul cu succes si se modelează pe noul val de design, împăcând-se la fel de bine cu materiale mult mai recent apărute in amenajarea unui interior. Pentru voi, ce soarbeti bucuria cu pofta, ce beți pana la fund din cupa vieții va dedic 14 idei de amenajare a sufrageriei, pline de energie :

Idei de amenajare a living -ului

Cu drag, de moda veche.

Mobila la comanda poți avea ca și cea de aici – Living modern, mobila de sufragerie sau mobila hol?

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Sufragerie cu coltar de piele si spatiu generos
14 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.