Nu m-am putut abține să nu vi le arăt. Intră clar la articole pentru bărbați, pe cât de frumoase, pe atât de practice. Unele au pe lângă cutia din lemn frumos ornată și desfăcătorul de capace atașat. Tendințele vintage ale anilor de ]nceput ai comerțului globalizat ai dus la o atenție asupra ambalării produselor. S-a pornit de aici, de la cutii de lemn, suporturi de lemn sau metal și chiar Coca-Cola s-a vândut la început la ladă, una de lemn. Azi se mai găsesc greu de tot urme ale acelor vremuri, iar obiectele salvate cu vechime de câteva decade în ani, sunt foarte apreciate, ca piese de decor interior.

Am văzut la magazine că se mai introduce periodic câte o serie retro de ambalaje pentru sticle. Modelele de mai jos, pentru ladă de bere, sunt doar imagini cu titlu informativ, care nu pot fi comendate, dar pot oferi idei pentru imaginația celor care vor să bricoleze proiecte DIY, pentru uz propriu.

Mare lucru de bătut apa-n piuă nu e ca să le descrii, se pretează pentru cadouri, ma găndesc ca la Chinezu‘ i-ar sta bine ca siglă pentru blogdebere.ro ( site disparut descoperit in 2018)

Se poate meșteri acasă, printre piesele de început într-ale bricolajului, așa că simplu ca bună ziua, luați de apreciați :

lada de bere
6 pack din placaj
lada de bere
6 pack O’Rourke
lada de bere
6 pack Rogue
lada de bere
6 pack Wood Thumb
suport de bere din lemn
6 pack in doua nuante
lada de bere
Cărător de bere din lemn – 8 pack
suport de bere din lemn cu desfacator
suport de bere cu desfacator
suport de bere din lemn cu desfacator
suporturi de bere cu desfacator

Consumul de bere ponderat este recomandat. Ajung cele 6 sticle.