La Valetta vinde in Baia Mare mobila cu stil

sofa tapitata

 

Pentru o parte dintre cei care ma cunosc este evidenta legatura cu firma La Valetta, ceea ce nici eu nu stiam este ca pe langa gresie si faianta italiana, oferta lor contine si mobila, si inca din cea cu pretentii. Am primit recent un email cu modelele pe care le propun pentru amenajari interioare de exceptie.

Stilul mobilei este elaborat, pretentios, cu influente Rococco si Federal, dar modernizat. Materialele din tapiserii sunt deosebite, ma intreb daca in ciuda provenientei din Peninsula, totusi unde se realizeaza asemenea minunatii. Ca pe la noi, prin locuri nestiute se mai fabrica si se expediaza catre firme de renume piese exceptional realizate. Salut initiativa firmei La Valetta in ceea ce priveste oferta pe piata baimareana a unei game de produse din gama de lux, pe care cu siguranta o veti remarca in peisajul ofertei generale de mobilier de pe plan local. As vrea sa vad expus acest tip de mobilier, poate voi primi informatii cu privire la salonul de prezentare.

birou lemn masiv

mobila lemn masiv

sofa tapitata

sofa tapitata

sofa Cleopatra

set de cafea

jilt lemn masiv

amenajare living mobila stil

scaun de bar

birou alb

 

Cu drag, de stil.

sofa Cleopatra
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou
 2. #2 Comentariu nou

  Astept comentarii, pareri …

 3. #3 Comentariu nou

  Astept comentarii, pareri …

 4. #4 Comentariu nou

  La Multi Ani! Calin
  Foarte frumos gestul tau de a daruii bucurie. Sunt si eu un tatic a unei fetite deosebite. Este foarte incantata de casute. A avut de toate felurile, insa recunosc, nu din lemn si nici care sa trebuiasca sa fie montate si pictate.
  Inca o idee si un motiv de joaca pentru parinti impreuna cu copii lor.

 5. #5 Comentariu nou

  Super fain