jucării din lemnNu e o noutate, nici știre de ”rupt gura târgului” dar pentru mine este o bucurie să pot prezenta așa ceva, jucării din lemn fabricate în Romania. Ne ținem cumva mai cu moț ca restul Europei, mai purtați pe la școli, mai luminați cumva într-ale minții, știm ca unii dintre noi, și nu puțini, ne reprezintă cu real succes, însă unul ne-mediatizat, ca urmare a unei educații sănătoase și a unei școliri mai bune.

Jucăriile de care vă spuneam sunt destinate dezvoltării unor abilități practice atât de logică cât și de dexteritate. Cu toate că destinația este pentru copii, am convingerea că mulți adulți ar găsi dificilă rezolvarea problemei de logică. Vreau și încerc pe această cale, să atrag cumva atenția privitor la educația copiilor într-un mod ce dezvoltă și antrenează abilități care nu au de a face deloc cu rutinele TV sau jocurile insipide și incolore ce au invadat piața.

Update 2018 – Nicolae Rosioru produce sub numele Quercus jucării fabuloase.

Nu am nici o legătură cu producătorul acestor jucării, articolul de față reprezintă pur și simplu propria mea apreciere pentru produsele lor. Parintele decide ce și cum învață copilul său, înspre ce îl ghidează și căt de mult timp acordă creșterii unei minți deschise. Mâncare și somn le oferim, dar educație?

Producător : Deico Games

jucării din lemn

jucării din lemn

jucării din lemn

jucării din lemn

Cu drag, pentru copii isteți.