Jaluzele din lemn – ne plac sau nu ne plac?

jaluzele din lemn

Am găsit un articol mai vechi despre jaluzele din lemn, mai exact despre cum să le integrezi în designul locuinței, după care, m-am apucat de căutat poze cu mai multe modele, să-mi pot face o idee mai exactă despre cum arată. Și am dat peste asta…

jaluzele din lemn

Și-am zis: hello, sexy! 🙂 Plus că am aflat informația că ar proveni din Persia, nu din Veneția!

Când m-am mutat prima dată singură, vreo doi ani am stat fără perdele la dormitor. Geamurile mari, șansa că nu aveam vecini în jurul meu, dudul mare care acoperea vreo 30% din geam și posibilitatea de a vedea din pat luna plină și cerul cu stele, m-au făcut să nu-mi doresc perdele. Ajută și faptul că nu dorm mult, prin urmare, lumina dimineții nu mă deranjează. Voluntarii mei din Franța, când au venit prima dată la noi și au văzut apartamentul în care vor sta, s-au întrebat cum vor dormi fără jaluzele, neștiind că noi obișnuim să le folosim mai puțin, respectiv, ei se așteptau la jaluzele mari exterioare.

Eu prefer geamurile cu rame care imită lemnul sau chiar pe cele din lemn, comparativ cu cele din termopan. Pe acestea, o jaluzea din lemn, executata finuț, mi se pare excelentă. Cred că a trecut vremea perdelelor lungi, pe tot peretele, care mai mult închid decât să deschidă o încăpere. Și mi-a venit în minte imaginea mamei mele care se chinuia să pună perdeaua sus după ce o spăla. Dacă ai acasă jaluzele din lemn, rezolvi mai ușor problema, ștergi praful cu puful și gata! Plus că pot fi vopsite, dacă modifici designul camerei.

Sigur, e nevoie de încăperi mai mari, fără prea multă mobilă ca să arate bine, dar încet către asta ne îndreptăm și noi. Progresul trebuie să ne facă viața mai ușoară!

Deci, vă plac sau nu?

jaluzele din lemn jaluzele din lemn jaluzele din lemn jaluzele din lemn

 

jaluzele din lemn

jaluzele din lemn

jaluzele din lemn
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.