Izolare in Perugia, Italia

design italian

Ai visat vreodata sa parasesti stresul zilnic si sa te retragi intr-o cabanuta intr-un loc izolat, lipsit de agitatie? Sam si Jeremy, un cuplu american din New York, au visat acest lucru timp de 10 ani, si intr-un final si-au vazut visul cu ochii. Si nu oriunde, ci intr-una dintre cele mai spectaculoase si linistite regiuni din Italia, Perugia.

O lunga perioada au cautat fel si fel de cabane in diferite regiuni ale Italiei, insa cand au vazut casuta traditionala perugiana pe atunci aflat in ruina, cei doi s-au indragostit si au stiut ca aceasta dragoste avea sa tina o viata.

Actualmente casa este in stil vintage italian cu un amestec autentic de materiale vechi, insa are toate facilitatile unei case moderne. Paleta de culori pe care cei doi proprietari au ales-o reflecta si sporeste imprejurimile naturale, absolut fantastice.

sursa foto

 

design italian
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    .):)Nice! Frumos see you barne rustice o sa fac si eu la vila mea…urmaresc pagina :):)

  2. #2 Comentariu nou

    Felicitari pentru toate informatiile pe care le impartasiti in acest spatiu, de cand va urmaresc am ajuns ca si amator la un proiect mai serios: birou din stejar in sectiune neregulata(antichizat cuie+otet) si fag albit + frasin antichizat. Se pare ca va urma experienta cu lemnul ars… 🙂 Toate cele bune si succes in continuare!