In inima padurii boreale, o fermecatoare cabana californiana!

cabana in padure cabana in padure
Catalog Mobila

Semineu, lemn masiv, piele naturala, panorama uluitoare, padure de brazi si sunetul linististitor al raului; daca cineva m-ar intreba vreodata ce casa de vacanta mi-as dori, cu siguranta ar cuprinde aceste elemente. Si se se pare ca nu sunt singura!

Arhitecta Amy Alper a conceput o fermecatoare cabana in Santa Rosa, California. Cabana este construita pe fundatia unei case care dateaza din 1920, astfel misterul si casei fiind perfect conservate.

Interiorul casei se imbina intr-un mod desavarsit cu exteriorul, ambele fiind fruntase in ceea ce priveste esteticul casei. Cabanuta  are pereti de sticla care surprind splendoarea padurii californiene si mai mult decat atat, un semineu care incalzeste atat aspectul  casei ,cat si simturile privitorului.

Va prezint o casa magica : Enjoy

cabana in padure

cabana in padure

cabana in padurecabana in padure

cabana in padure

Sursa foto

 

cabana in padure
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Catalog Mobila

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    M-am gandit de mai multe ori la acest radar al padurilor. Este, intr-adevar, un lucru bun, dar nu este suficient. Stim cu totii ca in Romania se fura nu numai cu vehicule ce poarta numar de inmatriculare, adica camioane sau tractoare. Mergand pe soselele patriei, in zone impadurite, nu ati vazut niciodata carute pline ochi cu lemne? Si vreau sa va spun ca am vazut carute care concurau cu remorcile la cantitatea de lemn transportata. Alta metoda de a fura este urmatoarea: se coboara lemnele pana la marginea padurii cu tractorul si apoi se incarca in carute. Parintii mei au fost subiectul unor jafuri de asemenea natura. Iar politia locala nu prinde hotii fie din incompetenta, fie din interes.
    De acord ca oamenii cinstiti din tara asta trebuie sa ia atitudine. IMpresia mea este insa ca cei care ne conduc si care ne fura au devenit demult imuni la vorbele noastre blande.