Imbraca-ti casa, sa nu-i fie frig!

decoratiuni interioare

Acesta perioada a anului, reprezinta pentru mine vremea perfecta. Fara canicula sau insolatii, doar putina racoare si culori minunate. Ma numar printre iubitorii sezonului de toamna si de aceea ador ca in fiecare an sa-mi incalzesc umerasele si rafturile cu pufoasele si calduroasele pulovere din lana si tricot.  Insa oricat de mult le-as iubi, vine o vreme cand, puvoler cu Mickey Mouse sau vechiul pulover cu teme de iarna primit de la bunici de Craciun in iarna anului 1994, nu mai trebuie sa stea la loc de cinste in dulapul meu, si sa lase alte pulovere fermecate sa le ia locul.

De aceea m-am gandit, de ce numai corpul meu s-ar bucura de minunatele modele din lana si tricot? De de nu le-as putea refolosi in asa fel incat sa le patrez aproape? Raspunsul mi-a venit cu simpla intrebare adresata prietenului meu numit, Internet, iar raspunsul mi-a placut atata de mult incat m-am gandit sa il impartasesc si cu voi.

Casa noastra, la fel ca si noi, simte nevoia de caldura atunci cand temperaturile incep sa scada in termometre, si atunci va intreb; Daca noi ne imbracam cu puloverele de lana, de ce casa noastra nu ar face la fel? Si de ce nu cu puloverele noastre?

Iata mai multe idei pentru a-ti imbraca casa cu lana sau tricot, fie ea veche sau noua.

 

decoratiuni interioare
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    de unde putem primi oferte de pret?