Idei de Design Retro sau Vintage pentru baruri sau terase

masuta de bar Masuta cu un picior cu insertii metalice

Cât am umblat prin țara, am tot văzut baruri, restaurante, terase sau fast-food-uri mai fățoase sau mai „”bombe””. Te uiți atent, daca sunt mașini parcate afara, te oprești, dacă nu, riști să manânci ceva reîncălzit a 3-a oara și sa faci alegerea dintr-o lista prea scurta.

Masuta de cafea
Masuta de cafea cu 2 picioare

In schimb, cafenelele, pentru soferii obositi sunt mana cereasca, mai ales daca ultimii 300 de km ti-au turnat plumb in picioare si in gene, se impune o reimprospatare la o ceasca de cafea aburinda. Am prieteni care conduc fara pauza 1000 de km sau alti care fac pit-stop din Peco in Peco. Circuland mult, ai ocazia sa vezi cateva locuri prin tara asta si vestea despre unde se mananca bine, unde e localul curat si chelneritele zambitoare se duce repede.

Si daca tot scriu despre lemn, mi-a ramas in gand lipsa inspiratiei unor proprietari de „stabilimente decente” ce vor musterii si baga echivalentul unui salar minim pe economie in mobilierul dintr-o sala de mese. Oameni buni, nu mai luati mese șubrede, din tevi metalice pe care nu sta magnetul sau din sipca de brad numai buna de facut zmee de hârtie.

masuta de cafea

Merita putina consideratie investirea unor bani mai seriosi, dar intr-un final – vorba unui agent de-al meu, Bigule, daca citesti tie iti datorez asta –  Altfel te vede lumea !!! Pentru inspiratie si poate inclinatie, spre masute de bar, de club sau de cafenea, decente, trainice si frumoase, arunca-ți-vă puțin privirea spre imaginile de p-aici.

Drumuri bune, fără incidente.

masuta de bar

design retro

masa vintage

masuta vintage

masa retro

Cu drag, de voie bună !!!

masuta de cafea
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    destul de….. Pe Gustul Meu 🙂